iremdonmezz Bebeğim 4 aylık eşim yokken bebeğimle bir yere gitmek istediğim de kanguru ile rahat edebilirim gibi düşünüyorum ancak fiyatlar çok yüksek geliyor alamadım bir türlü , elinde temiz olup uygun fiyata verebilecek olan var mı?
CanannnD iremdonmezz tommybaby marka kanguru var elimde 1 kere evde denedim 1 kere de yarım saatliğine dışarı çıktım güncel fiyatı 268₺ isterseniz 180₺ye verebilirim çok rahat ve sağlam bir ürün
Burkis iremdonmezz merhaba öncelikle sağlıkla büyütün yavrunuzu bende 2 tane var çok kullanamadım biri chicco marka biri ebebek markası resim yüklemeyi bilmiyorum eğer isterseniz öğrenir atarım .
Muhammedeminannesi iremdonmezz trendyoldan molmini marka almıştım oğlum 3 ay 10 günlük 40 ından beri kullanıyorum çok memnunum 165₺ çokta uygun kaliteli
55azralinaa premsesannesi22 bende yarın atabilirim kızımın bazazsinin içinde ve kızım uyyo şuan,sabh atarim,ben samsundayim suz hangi sehirdesiniz
Miniminnoss Kizlar bendede var bebim belimde kayma var vardi boynumdada fitik bel destekli almıştım ama oglum hic istemedi sıfır gibi duruyor gorsel ekleyecegim suanki fiyati 559 tl 350 ye vermek istiyorum kullanimi cok rahat iki yonlu kullaniyor cepli ve emzirmek icin yada basina gunes gecmesin diye icinden parcasids cikiyo
Miniminnoss 20 kilo tasima kapasitesi var %100 hava geciren pamuk astari var yeni dogandan itibaren tasinabiliyor isterseniz sirtta isterseniz onde her yöne dönuk kullanabilirsiniz ve kalitesi cok iyi markayi arastirip videolarini musteri memnuniyetlerini okuyabilirsiniz
Okuyannanne Miniminnoss merhaba ben almak istiyorum bunu , instagram hesabınız varsa görüşebilir miyiz ?