Minikmucizeege 45 günlük bebeğim 4 gündür gece 12 den 3 e 4 e kadar hiç uyumuyor sürekli ağlıyor herşeyi denedim susturamıyorum bir yeri acısa gündüz de ağlar sadece gece 3- 4 saat bu şekilde çok yoruldum ne yapmam lazım yaşayan varmı neden ağlar
Ragsana Minikmucizeege benimde bebeğim aynı durumda doktor koşik dedi biz 1 ay 16 günlüğüz şuanda bile uyanık gece saat 2 de başlıyıp 5-6 gibi yprgun düşüp uyuyor kolik dediler yapıcak bişey yok 3-6 ay süre biliyormuş
Minikmucizeege Ragsana bizde şuan uyanığız memede susuyor bıraksın çıldırıyor sanarsın canımı acıtıyorum 🤦♀️
Yusufff-41 Minikmucizeege Ragsana Minikmucizeege neoclc diye doğal şurup var kolik olacak demişti oğlum için üç haftalıkken vermişti günde üç defa bir çay kaşığı verebilirsin demişti deneyin isterseniz
Linaduygu Minikmucizeege sormak istediğim gündüz toplam uykusu ne kadar gece uykusuna kaçta geçiyor birde bu 3. Aya kadar gaz problemi hep olur siz çıkarıyor deseniz de oluyor özellikle geceleri çünkü beslenip uykuya devam etmeleri gerekiyor ama yatarken gaz sıkışması daha çok oluyor
124-0779 Minikmucizeege bio gaia serumunu al ben kullandım bebeğime 1 günde kesti bidaha da ne ağlama nöbeti geçirdi ne gazı oldu 250 tl 5 ml tavsiye ederim muhakak kocana aldır kuzum bebişin için diğer gaz ilaçları bi boka yaramıyor
Minikmucizeege 124-0779 aglamasın yeter ki alırız canım deneyim bi eşimi kaldırıyorum battaniyede sallıyoruz öyle duruyor bitek oda 10 dk
124-0779 Minikmucizeege kıyamıyom bebişlere Aalahım onları bizlere bağişlasın sağliklı uzun ömürler versin hayırlı evlat olurlar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻AMİNNN~~
Minikmucizeege Linaduygu öyle bi saatlerimiz yok gündüz 2 saat uyur emer tekrar uyur 2 saat 4er saat arayla veya 6 saat arayla uyanır 2 3 saat uyanık kalır günde 2 kez uyanık kalır 10 da gece uykusuna yatardı 4 gündür 3 de uyuyor
Minikmucizeege Hiç kolik olabileceği Aklıma gelmemişti kızlar nurse harveys vardı ondan verdim şimdi uyudu şükür 🙏
Linaduygu Minikmucizeege saatlerinden dolayı uyumuyor o zaman gündüzle gece uykusu karışmış gece uykusuna geçiş de çok geç saat 8de geçmeli