Aselim38 Kızlar 5 ay 25 günlük bebegimin gözü capaklanmis resmen yapışmış ya napabilirim doktor mu açsın yoksa evde yumusatip acmasini saglayim mi.
Sasah1441 Aselim38 pamuğu ılık suyla ıslatıp yumuşat 3 - 4 kez yapmada ancak açılır temizlenir zaten bizim Dr umuz göz pınarına pamukla hafif hafif masaj yap demişti arada çapaklandıkça yapıyorum geçer inşallah
akillibidikcgty Aselim38 yenidoğduğunda vardı bebegımde. Ilık su ve çay la sildik masaj yaptık geçer gibi oldu geçmedi. Damla verdi iki üç güne geçti
Derin2108 Bizim dr damla falan vermeyeyim ilaç dediğin de zararlı şeyler dedi ıslak nemli pamuklu bez ile sildim ve sabah akşam anne sütü damlattım göz pınarlarına masaj yaptım 1hafta 10 gün çektik ama şükür tekrar etmedi dene istersen
Minnakkuzum Doktorlar anne sütü damlatmayı önermiyorlar. Daha çkk mikrop üretmesine sebep oluyormuş. Bir araştırın isterseniz. Temiz bir mendili ılık suya batırıp silmek daha mantıklı bence.
Kubiii_ylmz Benim bebeğimde de olmuştu yalnızca göz pınarlarına masaj ve ılık sulu mendille silin demişti doktor. Anne sütü kesinlikle önermiyorlar daha da yapıştırır diye. Bilginiz olsun geçmiş olsun 😊
Sasah1441 Kubiii_ylmz anne sütü bakteri arttırımı bile yapıyormuş intte okumuştum sakın sıkmayın yazıyordu
MuhammedAmine Aselim38 içme suyunu kaynatıp ılık yapın pamukla temizleyin hemen geçiyor aralıklarla yapmaya devam edin tekrar olmasın benimde başıma geldi şok oldum bağırdım ben iki göz sapsarı olmuş yapışmış akıyordu bayram sabahı 😒
Nevsevmom Aselim38 bi banyo yaptır canım mikrobu gitsin eğer üşüttüyese de olur benim kızım üşüyünce oluyor çapaklanması
Elifbese Ilık çayla pamuk yardimiyla temizleyebilirsin hem gözünu rahatlatir hem capaklanmayi alir her hangi bir zarari yok
TheLatte Aselim38 kaynamıs sogumus suyun içine ılıkta olabilir 2 damla dalin damlatın pamukla silin ben öyle yaptım dogdugundan beri
[silindi] Bebek temizleme pamugu ile devamli silin birikip kurumasin ve goz pinarlarina devamli masaj yapin kucuk parmaginizla dairesel hareketlerle cok faydasini gorduk biz doktorumuz önermişti hala devam ederse damladan baska birsey gecirmez damla+masaj.
Nil595959 Aselim38 doktorların kesinlikle anne sütü damlatmayı önermiyorlar. Benim bebeğimde 15 günlükken olmuştu damla kullandım 3 günde geçti.
Minik_mucizeem Aselim38 aynı dert bendede var ılık su ve pamuk ile temizliyorum fusix die çözelti ve netira die damla kullanıyorum
Deletedmom0091 Aselim38 serum fizyolojik varsa onunla temizleyin steril olur geçer 1-2 güne geçmiş olsun