Ozgzcn 5 aylık bebeğim iki gündür kaka yapmıyor önerileriniz var mı? Kabızlık nasıl geçer ? Doktor önerisiyle zeytinyağı verdim
Tugba19_ Ozgzcn 1 çay kaşığı zeyrinyağı içirin ve karnına ve poposuna zeytinyağı ile masaj yapın birde azcık kayısı suyu içirin kayısı bağırsaklarını çalıştırır kabızlığını giderir
Atailknur Ozgzcn doktor önerisiyle zeytinyağı veriyorum düzenli olarak her gün bir çay kaşığı mama ile besleniyor.
Tugba19_ Damlasu23 o çok kötü birşey benim kızıma birkez hastahanede yapmışlardı ben götürdüğüme pişman olmuştum kızım ağladıkca dayanamamıştım birdaha götürmemiştim bu konuda kendim çözümler bulmuştum. Çok mecbur kalınırsa bişey diyemem tabiki 🙏
Damlasu23 Tugba19_ benim kızım ağlamadı hiç mecbur Yapıtım Kızım hem kolik hemde kabız oluyo du sürekli kimse bilerek yapmıyor maalesef
Yasemin38 Ozgzcn canım sabun kullanmak çok doğru bir yöntem değil tekrarını yapma derim makatta yanma yapacağı için acıya ve tahrişe sebep olabilir Emiyorsa bebeğin sen yediklerine dikkat et ve bol su tüketmeye özen göster
Ozgzcn Aydanur24 doktor önerisiyle verdim mama kullanıyoruz artık hep veririm kaynanamlar ekmek vermişti çaya batırıp🤦🏻♀️ büyük ihtimalle ondan oldu
Tugba19_ Ozgzcn evet sabunda kullanıyorduk biz minicik bıçakla sivriltip fitil gibi uyguluyoduk poposuna ama bazıları genelde karşı oluyo böyle şeylere ondan söylemedim. En etkilisi sabun anında yapar çişini.
Ozgzcn Aydanur24 çok az verdim 3 kere kaka yaptı sonrasında çocuk hiç uyumuyordu sürekli uykudan uyanıp ağlıyordu diş diye düşünmüştük ama alakası yokmuş
Ozgzcn Aydanur24 tabiki saatlerce ağlamasından iyidir en azından ben yaptım zararlıymış aslında ama arada sıkıştığımda yapabilirim çocuğun çatlamasından iyidir