Momofprince benim bebeğim henüz bir aylık ancak ilk on beş gün mis gibi geçse de son dönemlerde ben de yaşadım. Sağımlarda bile azalma vardı. Doktoru mamaya başladı zira benim kızım kilo verdi.. ben de direkt olarak bir emzirme danışmanı ile görüştüm, o da beni işin içinde kilo verme de olduğu için bir pediatriste gönderdi ve iyi ki gitmişim, geçen Pzt günü başladık, mamayı tamamen kaldırmadı ancak azaldı ve miktar düzenlemesi yaptı. Çrşamba (bugün) yeniden görültğk düzenli kilo alımı devam. Doğru emme, doğru tutup, yutuş gibi düzenlemeler yaptı. Bir şekilde emme süreini ve verimliliğini artırdıkça süt de çoğalmaya başladı. Bana önerisi de süt ve proteini özellikle yüksek ve dengeli beslenme onun haricinde şunu iç süt yapar gibi kavramların birebir ve herkes için geçerli karşılığı olmadığını söyledi. Stresi düzenlemek ve bol su ve dengeli beslenme.. bana önerileri bu idi. Ben ise zaten hastaneden beri bestlak kullanıyordum, bebeğin kendi doktoru mamaya geçerken bir de harvey’s mama önerdi ama bestlak’ı da kesme dedi. Ben bunlara da devam ediyorum. Ama dediğim gibi bestlak kullanırken sütüm vardı ve yine bestlak kullanırken azalmaya başladı dolayısı ile bence de efektif bir şey değil ancak bir nebze de olsa katkısı var mıdır acaba düşüncesi ile kesemiyorum..