Asiyyee Selam annelerim kizim 1 yaşında ve demir eksikligi var hugun ocean demir damlasi aldim 9 kilo kac damla vermeliyim ve bunun faydası olur mu başına gelen varsa neler yaptınız
bisenakillisinzaten Asiyyee kilo başına bir damla diye biliyorum. Mama yapıyorsanız içine bir yemek kaşığı pekmez koyarak verebilirsiniz veya başka bir yemeğin içine
Beybisibeybisi Asiyyee demir eksikliği varsa ocean disinda birseyler oneriyorlar. Eksikligin tedavisi baska
123456sdsd Asiyyee demir eksikliği varsa takviye değil ilaç kullanmanız gerekiyor. Bizze ferro sanol b şurup kullanmıştık
rukiyeyilmaz Asiyyee benim oğlum da da var 10 ay 7 günlük 10 damla veriyoruz bız aynı damlayı baya düşük dedi doktorumuz iki kere veriyoruz günde bir sabah bir akşam
Asiyyee Banada ilk onu verdi doktor ama malesef icmedi kustu her verdiğimde kustu ayrica aile hekimim suruolari kullanma dişleri mahfediyir dedi ne yaoacagimi şaşırdım
Esin_egemen Biz henüz ölçüm yaptırmadık ama kullanım esnasında doktorumuz c vitamini ile vermemi önerdi damlayı. damlayı verip arkasından bir kaç damla limon veriyorum demir emilimini arttırsın diye belki işe yarar