Deletedmom20 Arkadaslar bebegim ölecekti az kalsin damaklari kasiniyor surekli her seyi agzina götürüyor diye armutun kabugunu soyup agzina tutturdum tadini alsin hemde damaklarini kasisin onunla diye birden oksurmeye basladi hemen aldim agzindan ustune yine öksürdü ve yinee.. Dedim demekki suyu genzine kacti ay bi daha yapmayim oyle diye. Sonra ne mi oldu , kipkirmizi kesildi nefes alamadi aldim ters cevirdim sirtina vurdum pat pat o hala cok kotuydu😔😔 megersem armutu koparmis parmagimizin ucu kadar gitmis icine neyseki cikardi Allah ima cok şükür Rabbime sonsuz hamd olsun yavrumu bana bagisladi. Ben yaptim sakin siz yapmayin bu hatayi arkadaslar dis etleri cok keskin kopariyo artik yiyecekleri bebisler. Hala elim ayagim titriyo kendimde değilim..😔😔
bprensimmm Deletedmom20 😥😥😥 Rabbim korumuş bi daha yaşamazsınız ınsalh yavruyu saglikla buyur ınsalh rabbim esirgesij😭 çok geçmiş olsun
Gorursensoyle Deletedmom20 Allahım korusun birdaha yaşamazsın inş ben de süt kaçırmıştım çok kötü oluyor insan canım birdahasına havuç soy ver uzunca koparamaz o daha iyi🌼
Rabia Deletedmom20 canım Allah korumuş vermeyin öyle meyve vermek için bişey vardı emzik gibi süzgeçli ondan alın meyve emziği deniyor heralde yanlış hatirlamiyorsam
Ogulveannesi Deletedmom20 bunun için bir aparat var boğazına kaçmasını önlüyor e bebekte Migros’ta felan satılıyor keşke öyle birşeyle verseydiniz geçmiş olsun😕
Sumeyyeabic Deletedmom20 cok geçmis olsin canm allah korusun evlatlarımızı bndr süt kaçırtmıştım cok kötü oluyoruz bişey olur mu diye
Deletedmom20 Cok teşekkür ederim arkadaslar eksik olmayin hala.etkisindeyim olay olduktan sonra nasil agladim varya aklimdan cikmiyo hic..😞 Ama cok sukur Rabbim bana bagisladi oglumu sonsuz hamd olsun Allah ima
Yabrukus Deletedmom20 çok geçmiş olsun allahım korusun tüm yavrularımızı canım havuç verebilirsin diye biliyorum ama küçük parça verme sakın
Selin42 Gözlerim yasardi cnm ne emek verip dünyaya getiriyoruz havuc veriyorum Bn de vermem artık sızı duyunca cok gecmıs olsun cnm allah bagıslamıs :(
Deletedmom20 Selin42 cok teşekkür ederim canim benim aynen vermesen daha iyi olur artik mahvoldum korkudan hala aklimdan cikmiyo valla