Sule9094 mt_bebek1 bizim daha yeni bitti tam anlamı ile gaz sorunu ortadan kalkmıyor huzursuzluğu devam ediyor fakat az da olsa biraz faydasını görür gibi olduk.
gzmdmrts mt_bebek1 Biz sürekli onu kullandık faydasını gördüm bir ara biraz arttı gazı ek olarak maflor aldım kolik bebeği olan arkadasım önermişti doktorum ikisini bir kullanabileceğimizi söyledi maflor da iyi gelmişti
Masimiyonellame mt_bebek1 ben kullanıyorum biogaita kullandım faydasını görmedim.. sonra samsimplexe geçtim rahatladım
Crknkz mt_bebek1 biogai probiyotik bagırsak düzenleyici ben samp simxle beraber kullanmştm .biogai tek basına gaz damlası niyetine kullanılmıyor..ne kadarlık bebegin d vitamini ne kullanıyorsun?
482919 Biogaia ile birlikte kullandım ben ikisi çok fayda etti kızıma çok gazlı bi bebekti çok rahat ettik
Masimiyonellame mt_bebek1 bi kaç güne olur çünkü 5-6 damla diyorlar ama aslında 10 damla içmesi lazım sıcak su tuluğuna su koyup ayagının altına koyun iyi gelir
mt_bebek1 Crknkz 35 günlük. D vitamini Ocean kullanıyorum. Biogaia hiç fayda etmedi sab simblexe geçtim bakalım onu bırakıp