Zulosumsal Siyah çayın pişiğe iyi geldiğini duydum içiniz de bez bölgesine çay sürüpte faydasını gören var mı ? Ona göre yapayım . Varsa doğal çözümleriniz önerin lütfen yaklaşık 3 haftadır pişikle uğraşıyorum kremlerden fayda göremedik
starwomen Zulosumsal arkadaşımın kızıda çok fenaydı son gittiği doktor travazol kremi önermiş her bez değişimin de yıka krem sür biraz havalandır sonra bezini tak demiş arkadaşım 2. Günde etkisini gösterdi demişti kullandınız mı bilmiyorum ama
-erCansu- Zulosumsal arko tüpte olan yeşil krem- trysod ve hametan karışımı günde 3 kere oğlmn pişiği sivilce sivilce olmştu artık onu bile geçirdi
Zulosumsal ruveydaensar 7 aylık olmak üzere canım aile hekimi alerjiğin sadece makat bölgesinde oluşacağını söyledi kızımın komple kızarık
Zulosumsal starwomen travazol değilde exelderm kullandım o da mantar için doktor verdiklerim geçirmezse eğer bunu kullanmaya başla dedi 3 gündür kullanıyoruz gene yok ama bana nasıl kullanmam gerektiğini söylemedi prosedürü sadece günde 1 kez . Acaba altını her açmama sürmem mi gerekiyordu bilmiyorum kortizonlu olduğu için de tereddütlüyüm açıkçası
ruveydaensar Zulosumsal yani bilmiyorum tam olarak ne olduğunu öğrenmeden siz de farklı şeyler denemeseniz mi acaba daha çok yayılmasın.
3310umbozuk Mantar vs de olabilir mi? Trosyd diye bir krem var anında geçiriyor ağır pişiği doktorunuza danışın kullanın
Zulosumsal 3310umbozuk ya aile hekimi kesin bisey demiyor ki çocuk doktoruna götüreceğim eğer biraz daha geçmez ise mantar mı dedim hayır benzemiyor diyor komple kızarık işte ayy ne bileyim canım sıkılıyor artık çok uzun sürdü mantar kremi için exelderm verdi
-erCansu- Zulosumsal canm trysod pişik , mantar , deri enfeksiyonunda kullanılıyo travazol egzama kızarıklık kaşıntıya iyi geliyo bence farklı şeyler gibi :)
Yesim61 Islak mendil kullanıyor saniz pişik yapabilir sildikten sonra güzelce kurulayin altı ıslak kaldığı için pişik yapar
Zulosumsal Yesim61 islak mendil yaklaşık bir aydır kullanmıyorum çeşmenin altında poposunu yıkayıp güzelce kuruladıktan sonra bezi bağlıyorum