Metehan_Selcan Bebeğim 9 aylık artık beşikte zor uyuyor kalmak istemiyor beşiği de ahşap büyük de , onu artık gündüz odasında uyutmayi düşünüyorum nasıl bir yatak alayım baza mi alsam ilerisi için de yoksa Montessori yer yatakları mı ? Hangisini önerirsiniz
Berilsmom13 Metehan_Selcan bizde şuan anne yanı beşikte yatıyor yazın odasını ayırıcaz yine beşikte devam edicez bi süre sonrasında baza düşünüyoruz
biryavuzkusu Metehan_Selcan ya bana kalırsa en iyisi baza ama 9 aylık düşebilir. Şahsen benim çocuğum 10 aylık karyolasıda var ama ben beşikte yatırıyorum hala uyandığında düşeceğini hesap edemeyip atlar aşağıya 😂 ben ahşap altı yavrulu karyolalardan yaptırdım ama pişmanım kenarlarına falan bi yerlerini çarpıyor çocuklar.
biryavuzkusu Metehan_Selcan illa şuan değiştireceğim derseniz montessorilerden almalısınız bence yerde olanlardan
Beraninannesii Metehan_Selcan 8 aylık park yatağında yatıyor hala oda takımı aldık karyola şeklinde ona bariyer alıp odasını ayırmayı düşünüyorum
Metehan_Selcan Berilsmom13 beşik de kalsa aslında 2 yaşa kadar rahat uyur ama yatağımda uyuttuktan sonra beşiği bırakıyorum , yoksa beşikte uyutmaya çalışınca ağlıyor
Berilsmom13 Metehan_Selcan benimkide memede uyuyor sonra beşiğine koyuyorum odasını ayırmadan önce zaten emzirmeyi sonlandırmayı düşünüyorum ben
kolonyalimendil Metehan_Selcan şuan beşiğinde yatıyor ama yazın ayırmayı düşünüyorum montessori almayı düşünüyorum uzun süre kullanır bence
asiltonunmommysi Metehan_Selcan 7 aylıktı odasını ayırdım montessori yatağında yatıyor. Rahat ettik biz bende yanına yatıyorum iyi oluyor yeriniz varsa geniş olanlarından alabilirsiniz.
Bernaaaag Nerdeyse her beşiği denedim ama beşiği sevmedi benim oğlum küçükken de hamakta uyurdu şimdi yatakta uyuyor babası işteyken de geceleri benle uyuyor 9 aylık