Cyabanova merhaba benim de 3,5 yıldır bizimle bir kedimiz var ilk kızımız diyebilirim bir de 40 günlük bebeğim var ikisinin büyüyeceği günleri görmek için sabırsızlanıyorum Allah sağlıklı ömür versin hep bizimle olsun. Gelelim kedi meselesine biz sokaktan sahiplendik başta bakamazsın bırakırız çocuk olursa başkasına veririz diyorduk ama o kadar hırçın yaramaz yabani olmasına rağmen öyle alıştık ve benimsedik ki bir an olsun vazgeçmeyi düşünmüyoruz. Tayinciyiz ve ailelerimizden uzaktayız. Kedimiz bizimle şehir şehir gezdi arabada uçakta yolculuk yaptık otelde öğretmenevlerinde kaldık zor muydu evet ama eminim cocukla daha zordur. Tabi önemli olan kediyi kabul edecek insanlar çünkü bu sebeple ailemizle sorun yaşadık oteller bazen kabul etmedi özellikle pandemi döneminde. Her şeye rağmen bizimle oldu onsuz bir yere gidemedik. Tabi şimdi bebekten sonra nasıl olur bilmiyorum bir şekilde yolunu bulacağız ama asla aksini düşünmüyorum. Evimde çok esyama zarar verdi hem de yeni evlenmiştim yeni eşyalardi bu arada esyalarim çok kıymetlidir ama inanın gözüme gelmiyor yeter ki onun canına bir şey olmasın. Birçok arkadaşım sokaktan sahiplenip bakamayinca doğal hayatına bıraktık gibi cümleler kurunca deliriyorum öyle bir şey yok onların da duyguları var ayrıca çocuğunuz da var ondan hiçbir farkı olmaması lazım. Ben çocuğum yokken bağrıma basmıştım şimdi hiç bırakmam ona ait oda var tabi kedimize göre bütün ev ona ait biz onun kölesi oluyoruz :) yani kısaca her şeyi düşünmek lazım evlat edinmek kadar zor olmalı bunu herkes anlayamaz gerçek kedi sahipleri anlar beni. Aşı vs olayına gelince veteriner yardımcı olur bir düzen oluşturulur. Bizim kedimiz tekir ve gayet sağlıklı ama ömrünün kısıtlı olması bazen küçük rahatsızlık geçirmesi beni çok etkiliyor. Cins kedilerde bu daha sıkıntı hastalığa daha çok yatkinlar bu da sizi hem maddi hem manevi zorlar. Onun acı çekmesine dayanamazsınız eminim bunu da göz önünde bulundurun. Bizim kedi evden kaçmaya çok meyilli gözümüz gibi bakıyoruz tedbir alıyoruz. Nihayetinde bir hayvan ve tabi ki kaçmak isteyecek neyin doğru yanlış olduğunu bilmiyor tabi bu konuda da linç yediğim çok oldu zorla evde tutuyorum gibisinden ama bu yorumu yapan kişilerin anlamayacağı bir konu o yüzden cevap vermeye bile gerek duymuyorum. Bir cana dokunmak hayatını güzelleştirmek ona da bize de iyi gelecektir buna sonsuz inanıyorum.