Kızlar merhabalar Aranızda bu konulardan anlayan varsa sormak istedim babamın İzmir karşıyaka’da dubleks bir evi vardı daha sonra oraya kentsel dönüşüm girdi Ve evi mütahite verdik ilk alan mütahit bırakıp gitti daha sonra ikinci mütahitti yarım yamalak yapıp gitmiş yani kapısını penceresini takmış için herhangi bir kombi ya da doğalgaz sistemi döşememiş şu an içinde kiracı var babamlar İzmir’de oturmuyor daha uzak bir ildeler evin sürekli masrafı çıkıyor faturalar falan binaya ortak geliyor muş bütün kiracılar toplanıp gidip ödüyorlarmış Şu an herkes abonelikleri kendi üzerine alıyor babamda hiç sorgulamıyor hani kiracı ne kadar isterse o kadar para çıkarıyor şu anda 40 milyara yakın bir para çıkaracak doğal gaz borusu vs döşenecek yani babamın elinde tapu var herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi yani bu evi mütahit başka birine satamaz vs çünkü mütahitle telefon üzerinde konuştuğumda babam sürekli tapunun fotokopisini çekip gönderiyordu çıkarıp gönderiyordu Yani benim çok bir bilgim yok ama sanırım evin kat mülkiyeti falan da yok şu an inşaat olarak gözüküyormuş yani kat mülkiyeti nasıl olabilir bilen birileri bana yardımcı olabilir mi