Gzmm27 Kızlar 1 aylık bebeğim var bende 2 gün önce grip oldum ne yspıcam bilmiyorum şimdi onun da burnu tıkanmış nefes alamıyor burnunda pislik görünmüyor ama hem hırlıyor hem cok zor nefes alıyor hapşırıp duruyo hem kendim hem bebek için ne yapmam lazım yardım eder misiniz
Yesimgulcakir Gzmm27 ikinizde bir uzmana görünün, bizde oğlumla 2 aylıktı grip olduk benden geçti, sonra bronsşyolit oldu o kadar maske takmana rağmen , ben kendim için doktora gitmıyordum ilaç vermez dıye ama verdı ,sizde gidin kesın
Deletedmom388 Gzmm27 Doktora mutlaka görünün ama bildiğiniz ve güvendiğiniz bir doktor olsun🙏🏻 Burnunu serum fizyolojik ve burun aspiratörüyle temizleyebilirsiniz.Baya rahatlatır.
Elele Gzmm27 benim bebeğim de bir aylıkken hasta olmuştu benden bulaşmıştı doktor mutlaka görsün canım allah korusun ciğerlere inmiş mi diye bakması lazım günde bikaç kere serum fizyolojik yap ama her seferinde çekme çok çekmek iyi değil
Gzmm27 Bebeğimle evde tekiz bebeğimde kolik tek basıma bakmam cok zor oluyor diye şehir dısına annemlerin yanına gelmiştim 😔doktorumuz falan burda değil 😔tekrsr gideyim o zaöan 😔