sIjunakk 3 ay 18 günlük bebeğim. aniden bağırmaya başlıyor, emmiyor susturamıyorum sallayıp uyutmaya çalışıp öyle susturuyorum. öyle ağlıyor ki sanki bi yerine bir şey oldu ne zaman geçecek acaba geçer mi veya doktora götürüyorum sağlığı da yerinde
Emily37 sIjunakk 3 ay 7 günlük kızım var ve 1 haftadır aynen böyle.özellikle akşam 7’den sonra öyle bir bağırarak ağlıyor ki zor sakinleştiriyoruz eşimle.ne memede ne kucakta ne yerde asla susmuyor yavrum🥺 arkadaşımın benimkinden birkaç ay büyük oğlu var ona sordum atak haftasında dedi 1 ay kadar sürermiş🤦🏻♀️Umarım en kısa zamanda atlatırız bu durumu🤲
Milagros Mom098 demeeee benim ki de 4 ay 1 hafta oldu mahvetti beni hele bugün zirveydi resmen hiç durmadan ağlıyor.Ne kucakta duruyor ne yatıyor ne karın üstü ne uyuyor ne emiyor ne mama yiyor çıldırmama ramak kaldı.Ablasi da 3.5 yaş anne bu ne döneminde sen düşün halimi.Canlari sağolsun önce ama çok zormuş bu 4 ay atağı.
Denizkrgz038 sIjunakk benimkide 3 aylık başladı disleri kasinmaya her bebekte değişiyor. Bi kontrol et bence 🥰