Merve_boylu Elinizde nutrıcıa ınfatrını mama var olup kullanmayanız varsa bana satar mısınız. Devlet rapor çıkartmıyor satın almaya kalksam çok pahalı
Kubraece Merve_boylu benim yigenime doktor yazdı ama adını tam bilmiyorum hiç icirtemedi ablam boş boş duruyor şimdi sordum ablama eğer aynı isimse biz gönderelim.size hangi sehirdesiniz
Fusunf Merve_boylu benimde oğlum biraz zayıf bende doktoruma sorsam yazar mı kilo aldı mı bebeğiniz bu mamadan şonra
songulduman Merve_boylu 11 ay 18 günlük 3 hafta önce 8 buçuk kiloydu ama benim kızım formül mamayı da içmiyor 9 ayına kadar zor verdim ondan sonra mamayı veremedim bir türlü kabul etmiyor
Merve_boylu Kubraece Yozgat Akdağmadeni ilçesinde oturuyorum çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Allah razı olsun 🙏🙏
Kubraece Merve_boylu ablamgil Konya’da oturuyorlar kargo falan nasıl ayarlayabilirsiniz burdan iletişim kurmak zor
Merve_boylu Kubraece 13 aylık sizde ki mama nutrıcıa ınfatrını dimi bir de kaç adet var eliniz de ☺️🙏
Merve_boylu Kubraece ablanızın elinde kaç adet mama var ve ne kadara satar ona göre kesin alayım kargo masrafını falan ben karşılarım
Kubraece Merve_boylu sizin bebeğiniz severek içiyor mu günde kaç tane içiyor son kullanma tarihi yaklaşmış 5.ay bitirebilirmisiniz hepsini
Merve_boylu Kubraece kusura bakmayın tam anlayamadım 1 tam kutu derken koliden mi bahsediyorsunuz yoksa 1 şişeden mi 🙈 kızım günde iki şişe içiyor severek içiyor bitirebiliriz yani
Merve_boylu Kubraece uygun fiyat verirse çok sevinirim gerçekten bebeğimin çok ihtiyacı var devlet karşılamıyor durumum olsa gider alırım ama yok eğer sizden uygun fiyat gelirse kesin almak istiyorum
Merve_boylu Kubraece merhabalar cevap vermediniz satacak mısınız ve ne kadara acaba benim için çok önemli