Atlasinaannesii Kızlar oğlumda süt alerjisi çıktı. antalyada bildiğiniz iyi bir alerji doktoru var mı?
Ktyfts Atlasinaannesii üstte kalsın. Belirtileri neydi acaba birde mama mı anne sütü mü alıyor. Benim bebeğimde sadece mamayla besleniyor ama 1 aya yakındır arada mukuslu kakası oluyo anlam veremedim hep kullandığım mama. Başka aldım gaz yaptı yine değiştim kustu mecbur eskisine geri döndüm
Asel-aybarsmom Atlasinaannesii eğitim araştırma hastanesi Serkan filiz, akdeniz üniversitesi de baya iyi alerji konusunda
Atlasinaannesii Ktyfts sadece anne sütü içiyor. mukuslu ve kanlı kaka, gaz sancısı şikayetiyle gittik alerji denildi
Gamzeeguneey Ktyfts benimde aynı durum bir ayı geçti aptamil pregomin kullanıyoruz ama mukuslu kakası var
Atlasinaannesii Ktyfts bizim de ilk önce mukus şeklinde başladı. Sonra iplik şeklinde kan eklendi. Kakasını kontrol edin sık sık. Umarım sizin alerji değildir, sadece mama değiştirmeniz gerekir. Alerjik bebek hem çocuk hem anne için çok zor çünkü
Ktyfts Atlasinaannesii işte 1 aydır ara ara mukus oluyor aman kan olmadı randevu bulamıyorum hastane için İnşaAllah değildir🥺
Ktyfts Gamzeeguneey peki bebeğiniz huzursuz mu hastaneye gittiniz mi ? Yarına randevu düşürdüm devletten gidicem İnşaAllah Ben 3 buçuk aydır sma optipro kullanıyorum son 1 aydır böyle anlam veremedim
Atlasinaannesii Asel-aybarsmom eğitim araştırmada gastroenteroloji bölümüne sevk etmişlerdi bizi ama doktorun kendisi değil de asistanları bakıyor. Serkan bey kendisi mi muayene ediyor asistanları mı oluyor onun da
Asel-aybarsmom Atlasinaannesii biz 2 kere gittik ilk gittiğimizde kendisi muayene etti bi sonrakinde asistan vardı. Daha bugün tıp fakültesinde oğluma alerji testi yaptırdık ordaki de asistandı genelde orda da asistanlar oluyo ama güzel ilgileniyorlar
Atlasinaannesii Asel-aybarsmom çok geçmiş olsun 🙏🏻 alerji belirtileri neydi? Size de diyet verildi mi? Bir de alerji testi bebek için zorlu bir test mi acaba
Asel-aybarsmom Atlasinaannesii Merhaba burdan yazmak istedim ben dün oğlumu sürekli krup ve bronşit olduğu için alerji testi yaptırdım 9 aylık bu arada test de bi kan verdik onbeş gün önce sonra test o da zorlu geçmedi koluna damlatıyolar zaten 20 dk bi bekleme süresi vardı kedi köpek tüyü zeytin ağacı otlar bi de küf bunlara alerjisi çıktı. 5 yaşına girecek kızım var onda da 40 günlükken süt alerjisi olduğunu öğrenmiştik sürekli gaz olması yüzünde döküntüler kakada mukus oluyodu en son kakada kan da olunca test yapmadan süt alerjisi dendi gerçekten diyet yapınca da öyle olduğu anlaşıldı bir buçuk yaşında geçti ama hâlâ atopik egzamayla uğraşıyoruz abur cubur fazla kaçırınca kaşıntı çok oluyo mesela
Asel-aybarsmom Bi d Atlasinaannesii bi de daha sonra kızıma test yapıldı çıkmadı.iki üç ay önce tekrar yaptırdım yine çıkmadı çok şükür ama dediğim gibi etkileri maalesef devam ediyo
Atlasinaannesii Asel-aybarsmom çok çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 🙏🏻 benim oğlum da 4 aylık kakada mukus ve kan olunca direkt süt alerjisi dediler. 8 gündür katı bir diyet yapıyorum ama kan devam ediyor. Tekrardan bi doktora gideceğim bu yüzden. İnşallah çocuklarımız bir an önce bu alerjileri yenerler 🙏🏻❤️
Asel-aybarsmom Atlasinaannesii inşallah en kısa sürede çözümlenir mutlaka doktora danışın hayırlı kandiller 🤲