Yigitefeannesi Sfybsfyb kahvaltı bu ara en çok sorulan sorulardan birisi sanırım modlar keşke birisini sabitlese de annelere biraz fikir olsa🤷🏻♀️Din paylaştığım bir liste vardı onu atayım canım 💐
Ozlem2904 Sfybsfyb kahvaltı orn: labneli yumurta sarısı ve pankek Oglen : corba turevleri ( sebze, yayla, yeşil mercimek, şehriye etc..)
Yigitefeannesi Sfybsfyb Pekmezli kefirli pankek yapıyorum Kapyalı omlet Lor peynirli omlet Yulaf haşlıyorum içerisine tahin pekmez ceviz yumurta sarısı labne karıştırıyorum bayılarak yiyor ki normalde çok seçen bi bebek Yarım muz içerisine bebe bisküvisi eziyorum biraz yumurta sarısı ve labne koyuyorum Yarım cennet hurması irmik ya da yulaf haşlaması ile karıştırıyorum bir tane bebe bisküvisi biraz labne içine biraz pekmez koyuyorum Avakadoyu iyice eziyorum biraz zeytinyağı döküp labne ile karıştırıyorum Gün kusurunu akşamdan ıslıyorum sabah blenderle bızt bızt yoğurtla karıştırıyorum içine biraz keçiboynuzu özü ya da pekmez koyuyorum Avakadolu omlet yapıyorum yanında yoğurt ya da labne ile yiyor Balkabağını haşlıyorum blenderle püre haline getirip veriyorum içine o an yine yulaf vs koyabiliyorum yani bazen kendim uydurma menü yapıyorum cam rendele armut rendeliyorum bu saydıklarımın çocuğunun içerisine koyuyorum biz de yedi buçuk aylığız üst damağı çok fena bir şekilde yarık vaziyette çok huysuz huzursuz ama bir şekilde yediriyorum 🤐 ben tarifleri genelde İnstagramdaki ek gıda sayfalarından bakıyorum bazen karambole yapıyorum kendim katıp karıştırıyorum bu ara da zeytin de koyuyorum çoğunun içerisine
Yigitefeannesi Sfybsfyb Öğlen ara öğün yapıyoruz biz örn; Bir cennet hurması, yarım muz bir bütün ceviz smoothie blender dan bızt bızt Patatesli kek Avakadolu kek Armutu cam rende ile rendele içine bir bebe bisküvisi kat ikisini karıştır sabah pekmez vermediysen biraz pekmez kat içine Katı meyve sıkacağı varsa havuç suyu elma suyu Meyveli kek yapıyorum bazen Zeytinli poğaça Poğaça ve keklerin içine zeytinyağı ve kefir kullanıyorum tam buğday unu ile Aklıma gelenler bunlar bazen uydurmasyon hemen çıkartıyorum ortaya belli olmuyor ek gıda sayfalarını da takip ediyorum oralardan da fikir ediniyorum
Sfybsfyb Yigitefeannesi teşekkür ederim canım evet kahvaltı zor oluyor blw yapmak istiyorum ama eliyle oynayı daha çok seviyor ağzına götürmüyor o yüzden ben yediriyorum
Sfybsfyb Ozlem2904 hep çorba mı olmalı pütürlü sebzeler haşlayıp da yediriyorum ben ama karnınahar brokoli vs
Yigitefeannesi Sfybsfyb akşam yemeği olarak Ispanaklı patates Çorba çeşitleri tarhana-mercimek gibi Kabak mücver Karnabahar/brokoli yemeği nasıl yaptığım değişiyor insn bazen haşlayıp zeytinyağlayıp fırınlıyorum bazen zeytinyağında kavurup az su ile haşlıyorum eline veriyorum genelde Balkabaklı tarifler nasıl denk gelirse öyle yapıyorum Yeni yeni haşlanmış tavuk göğsü vermeye başladım Zeytinyağında hamsi kızartması Ispanağı soğan ile zeytinyağında kavurup yoğurtluyorum Düz patates genelde aifryde közlenmiş gibi seviyor Havuç jülyen doğruyorum haşlıyorum bşraz zeytinyağında kavurup yoğurtluyorum Biberi airfry de közlüyorum kabuğunu soyuyorum Bazen bunları düz eline veriyoeum bazen yoğurtluyorum çorbanın yanında Aklıma gelenler bınlar
Yigitefeannesi nevakus bazen annem yapıyor bazen Pınar alıyorum eşim geçen içim almış kullanıyorum yani birşey olmadı çok şükğr 🌹
tazeannecikk2605 8.5 aylık yemeden yaşıyor arkadaşlar ne güzel kek pogaca falan yazmış benimki ogure ogure Pirinç bile yemek istemiyor çok zorlanıyorum ya blw yapamıyor aşırı kusuyor puturlu yiyeceklerden sonra artık saldım yoğurtla yaşıyor neredeyse bide emiyor işte o da az zaten
Yigitefeannesi tazeannecikk2605 kimsenin bebeği ayıla bayıla yemiyor 🙄 anne sütünden Farklı birşey tadıyor çocuklar yadırgamaları kadar normal bi durum yok 💁🏻♀️ Bir hafta ara verip tekrar başlayabilirsiniz omu rahatsız eden bir durum vardır önce onu bulun bence bi 🤷🏻♀️