Basak71_ ayni sikinti bendede var 2 ay 10 günlük bebegim memeyi reddetmiyor aliyor ama 1 2 cekiyor duruyor tekrar 1 2 cekiyor sütüm azaldı heralde ondanmi oyle yapiyor anlamadim sol gögsüm dolu onu likir likir emiyor ama sag göğsüme gecince cektikce süt geldigi icin cekmeyi sürekli istemiyor. Ilk dogdugunda sag göğsümü alamiyordu. Sonra aldi bu seferde yara oldu 1 ay verdim ama yarilmisti aciya aciya verdim ama az aliyordu diline farkli geliyordu yaradan dolayi. Sonra tabi ara ara sütümü sağiyordum. Dünden beri dikkatimi cekiyor 1 2 cekiyor duruyor ben dürtüyorum oyle tekrar 1 2 cekiyor simdi sabah kalkinca emzirdim ilk solu verdim sonra sagi verdim solda doymustu sagı verdim aldi az emdi sagiyim bi bakim dedim ilk damardan 1 tane tazzikli geldi sonra o damla damla gelmeye basladi süt sonra durdu. 8 dakika ugrasmisimdir. Daha sonra 2 bardak su ictim tekrar emmek istedi verdim 1 dk bos cekti süt indi yutkundu bi kac sefer uyumak istedi elimle sıktım tazzikli gelmiyor ama az az geliyordu tabi daha bisey yemedim ama bende korkuyorum hadi iyice azalirda kesilirse diye 😔😔