Esralim Merhaba sevgili anneler bebeğim 20 aylık ve doktorumuz hala bıngıldağının kapanmadığını fakat 24 aya kadar vaktimizin olduğunu söyledi. 4 ay sonra kontrole çağırdı ama normalde 18. Aya kadar kapanıyormuş çok canım sıkıldı kafaya çok takan birisiyim herşeyi benim gibi durumu olanlar var mu ? Önerileri söylemek istedikleri moralim çok bozuk. Bir yandanda çevremdekiler takma 1 aya bile kapanabilir dedi
oglumubeklerken Esralim 14 ayliğiz bizim de hala açık. 1 yaş kontrolünde d vitamini kullanmaya devam etmemizi 2 püf kullanmamız gerektiğini söylemişlerdi. Yapabildiğim tek şey bu şu an.
oglumubeklerken Esralim 1 fıs kullanıyordum ben d vitaminini 1 yaştan sonra 2 fıs kullanmam gerektiğini söyledi doktorumuz bingildak hala açık olduğu için.
Levozge Bizim de kapanmak üzere ve daha 3 aylık, bu da sorun. Kimi dr d vitaminini biraktiriyor, kimisi de birakma diyor. Ben de ne yapacağımı şaşırdım üstteki bıngıldağın 6 aydan önce kapanmamasi gerekmis
Esralim Levozge ay allahım yatdımcımız olsun sağ salim inşallah olsun hepsi ya gerçekten geçte sorun erkende öyle duydum. 🥺
Cennet70 Levozge merhaba canım bizimde 3 aylıkken falan kapandı suan 6.5 aylık benimde için raht etmedi bi kaç farklı doktora götürdüm suan nöroloji takıplıyız kafası büyürse hiç bi sıkıntı olmadığını söylüyorlar onemli olan kafa çapının büyümesi
Cnnaytmz Benim bebeğimin 3,5 aylıkken kapandı şimdi 7.5 aylik kafa çapı gayet normal büyüyor bi sorun yok dediler
Esralim Hep erken kapananlar olmuş acaba geç kapanan var mı gören olursa çok sevinirim sizdende bilgi almak istiyorum