Aybars-mom160821 Ağızdan kaç damla damlatılır yoksa açtığı damlayı komple mi damlatiyor yoksa bitirene kdar yoksa nasıl oluyor ağzına az damlatti gibi geldi de damla şeklinde mi yoksa bitirene kadar mi damlatilr o açtığı damla tek kullanımlık mi bide kafama takıldı da ya Yeni taşındım da bu bölge de ilk defa gittim daha sağlık ocağına pek hoşuma gitmedi sağlık ocağı iğneleri vurdu aldı masaya koydu çöpe falan atma yok sedyeye montunu sigarasını koymuş leş gibi sigara kokuyor başka çocuğa damlattigi beklemiş damlayı mi damlatti acaba kapağını falan açtığını görmedim ağzına damlatieken damlayı düşürdü Allah’tan yere düşmedi çocuğun boynuna düştü yere düşse de alır kullanirdi pasaklı hemşire
cogulsahis Aybars-mom160821 iki damla damlattı tam olarak görmedim ama içinde hala vardı sanki kalanı çöpe attı
Deletedmom_62 Aybars-mom160821 merhaba bebeğim 6 aylık olucak 1 hafta sonra aşısı var karta baktığımda çocuk felci yaziyo bu aşı değil de damla mi acaba bilgi verir miisniz
Nrc-2 Aybars-mom160821 damla aşı tek kullanımlık değil sadece sizin çocuğunuza kullanılmıyor ama damlalığı deşiyor. Sigara kokması konusunu kesinlikle söyleyin içerdeki herhangi bir yerde kesinlikle içemezler hatta binanın önünde bile içmek yasak
Aybars-mom160821 cogulsahis anladım kuzum ben dikkat edemedjm bebemi tutmaya çabalamaktan kıçımdan ter aktı öldüm ya tutamadm elini aradan cikardi elinden almaya falan kalktı off
Aybars-mom160821 Deletedmom_62 damla çocuk felci aşısı damla seklinde iki bacak bı ağızdan olabilir unuttum bizim üç taneydi bugün
Deletedmom_62 Ygzz 6 aylıkken yapılıyor değil mi ? Bebeğim 1 hafta sonra 6 aylık olucak aşı kartında oral çocuk felci yazıyor da acaba damla dedim . Bir yan etkisi olur mu ki
Levozge Önceden inaktifti bu aşı, şimdi canlıya cevirmisler. Keşke inaktif kalsaymis, Avrupa’da öyle diye biliyorum.
Deletedmom_62 Merveouz her aşı ateş yapıyor muydu yoksa sadece bu adı mi yapmıştı. Bizde diğer aşılar ateş yapmadı da bu aşiya mı özel acaba
Merveouz Deletedmom_62 Şimdiye kadar hic aşılardan sonra atesimiz olmazdi ilk defa bu aşı ates yapti bizde umarim sizde yapmaz