Hareketvakti Kızlar bebeğim hem emiyor hem de mama veriyoruz daha yedi günlük. Mamayı kaç ml verceğimi bilemediğim ne versem yiyor sanki çok vermek de sakıncalı olabilir mi ?
Boy-31 Hareketvakti yani emme miktarına göre ayarlayabilirsin ana öğünü anne sütüyse mamayı ara öğün gibi az miktarda verebilirsin bizde ilk günden beri emmenin yanı sıra mama içiyoruz ben 30 ml başlamıştım ikinci aya kadar yetti sonra 60 yaptım şimdi 4. Aydayız 90 veriyorum. Tabi öğün sayısı aynıysa hep öyle miktarı arttır ama öğün sayısı da artıyorsa miktarı çok arttırma. Birde hangi mamayı kullanıyorsan onun sayfasında haftasına göre bebeklerin ne kadar ölçüyü hazmedebileceği ölçü ölçü yazıyor bakabilirsin ben aptamil kullanıyorum ana sayfasında var
Egeninannesi2209 Bana 2 doktorda ne kadar istıyursa o kadar ver demişti bende öyle yaptım zaten istemediğinde içmiyor. Sizde doktorunuza danışın bence kendi kafanıza göre yada birilerinin dediğine göre hareket etmeyin derim. Benim oğlum genelde 90 içiyordu.
Boy-31 Hareketvakti ben doğduğundan beri 4 öğün olarak bir güne yayıyorum ölçüleri yükseltiyorum her ay ama öğün sayısı hep aynı böyle düzende gidiyoruz gece uykusuna geçtikten sonra sabaha kadar sadece emiyor uyandığında gece mama vermiyorum