Adaa10582 Cihat-Zeynep emzirdikten sonra 10 dk dik tut. Uyurkende reflü yatagının altına destek koyarak biraz daha yükselt. Biz öyle kurtulduk kusmalardan. 4ay sürdü
Sule9191 Cihat-Zeynep Kusan bebek anası olarak yazayım hemen evde kusulmadık yer bırakmadık 😅 büyük ihtimal reflüsü çok fazla o yüzden kusuyor ya da emdikten sonra gazı tam çıkmıyordur o zamanda kusuyorlar. Yani öyle zamanlar oluyor ki benim bebem hobi olarak kusuyor yine kusuyor yeter ki kussun 😇
Havva2010 Cihat-Zeynep korkma annesi 6 aya sürer sonra kesilir benim bebeğimde öyleydi hatta fışkırarak kusuyordu reflü var dedi ama ilaç kullanmadım vermişti sonradan 6 ayında kesildi ☺️ Emiyorsa hiç korkma reflü yatağı alabilirsin
Minauyank Cihat-Zeynep bebek reflusu olabilir oglum 4 ayina kadar kusuyordu bebekler icin gaviscon var ondan kullandik kusmasi kesildi.
Cihat-Zeynep İlk ay kontrolümüzde doktor birseyinin olmadığıni söylemişti daha ikinci ay kontrolüne gitmedik ama normal değil bu kadar kusması yani üst değiştirmekten yoruldumm😔
Cihat-Zeynep taclikizim311 aslında çok sık emmiyor ama bazen sütüm çok geliyor olabilir ondan mı kaynaklı diyorsunuz
taclikizim311 Cihat-Zeynep büyük ihtimalle öyledir birde gazını muhakkak çıkarın gerekirse gaz damlası kullanın benim kızımda olmadı o aylarda ama şimdi var üç buck aylık 2-3 saatte bir doyuruyorum karnını bazen çok kusuyor hafif yükseklik katın başının altına umarım geçer en kısa sürede 🥰
Cihat-Zeynep Adaa10582 reflü yastığınida sevemedi bir türlü onda yatirinca ayrı bir huzursuz oluyor 😏 çabucak geçer bizimkide insallahh
Cihat-Zeynep Sule9191 valla bizimde koltuklardan eser kalmadı iki ayda sinirden gülüyorum bazenn☺️ evet sürekli kusuyor sürekliiii doğru düzgün sevemiyorum çocuğumu kusacak diyeee
Cihat-Zeynep Havva2010 evet bazen fışkırarak kusuyor çok korkuyorum o zaman😏 biliyorum bu bir süreç inşallah geçecek çok teşekkür ederimm
taclikizim311 Cihat-Zeynep fışkırarak kusması çok doyduğu için doktora ben sormuştum hatta burnundan bile kusmustu çok tok olduğu için Demişti