Ervagizem Ah!beni anlatmışsınız😔 yalnız olmadığımı görüp sevinsem mi yoksa halimize mi üzülsem bilemedim😕 Biz de 7 aylığız, ilk başlarda aynı şekilde kızım kendi yatağında uyuyordu ama sonra gaz sancılarımız başladı dedim yeter ki uyusun,dinlensin..sonra diş dönemi,yine ayakta sallamaya devam ettim. Şimdi yarım saatte bir kalkıyor,uykuya tek başına dönemiyor çünkü destek arıyor destekli uyumaya alıştığı için ve buna da ben alıştırdım. Ah!biz canım anneler bebişlerimiz yeter ki dinlensin,uykusunu alsın diye yanlış yolda ilerliyoruz ama napalım🤷🏻♀️Ben eğitime karşı değilim,şöyle karşı değilim ağlatarak uyku eğitimine karşı değilim ve bu eğitimi veren çok fazla araştırmalarım sonucu bulduğum baldan anne Gözde hanım var ve içlerinde en içime sinen kişi. Oda da tek başına ağlatarak bırakmaya karşı Gözde hanım. Kendimi hazır hissettiğimde almayı düşünüyorum. İsterseniz siz de inceleyin sayfayı ve memnun olan kesin çok fazla,hatta kendisinden eğitim alan birisiyle de bizzat konuştum. Fiyat olarak beni zorlayacak mı evet ama hiçbir şey kızımdan,onun uykusundan dinlenmesinden önemli değil. Bebişlerimiz uykuya kavuşacak ki biz anneler de uykuya kavuşup,daha verimli bir şekilde ilgilenebilelim yavrularımızla🙏❤️ Destan yazdım ama🙈