Alyanur 13 aylık kızım adet görmüyorum söktürücü kullanan varmi boyle bir durum karşında emzirirken oluyormu kullanabiliyor muyuz
Acemianne1 Alyanur Ya benim oğlumda 8 aylık şuan ilk dün oldum adet sadece ilk gün bi kaç damla ikinci günde öyle azıcık neden olabilir ki bende foşur foşur kan bekliyordum oysa 8 aydır olmuyordu çünkü
Gzdgzd Alyanur bende mi sorun var ya kime sorduysam daha adet olmamış ben Doğumdan 1,5 2 ay sonra oldum hemen
Sehers Emzirirken sakin netten duyduğun şeyleri deneme canim. Doktora danış ne verirse onu kullan. Benim adetim çok çabuk gelmeye başlamıştı ama herkesin farklı oluyor
Alya__ela Bu aralar cevabini bekledigim tek soru..kizim 14 gun sonra 1 yas olacak ama hâlâ olmadim🤷♀️
Alyanur Gzdgzd vucut yapısı canım oladabilirsin olmayada sorun yok yani emziriyor musun kac aylik oldunuz siz suan
Gzdgzd Alyanur 3 aylığız şu an emzirmiyorum Canım sütüm gelmedi hiç hatta şu aralar tekrar olacak gibiyim Doğum yapmadan önce bu kadar düzenli değildi bende ters etki yaptı galiba 😂
Ecmayz Kizlar bende sadece anne sutu veriyorum bebegim 1 ay 25 gunluk. Dun az bisey kanamam oldu kasik bel agrisida oldu aha dedim adet oldum, bugun gun icinde hic gelmedi. Simdi gece kalktim idrardn snra afedersnz temizlendigimde peceteye geldi. Ara ara geliyor. Nedendir sizce
Alyanur Ecmayz cok normal ama ilk aylarda olur düzensizlik ler zamanla duzelecektir tabi sen yien doktoruna kontrollerini yaptir duzenli
Gzdgzd Alyanur hımm bilmiyorum onu olabilir belki emziremediğim için vücut daha çabuk eski düzenine girmiştir