Masal_20 Kızlar bi hafta sonra 7 aylık olacak kızımsürekli aynı şeyleri veriyorum gibi zaten adam akıllı bişi yemiyor muhallebi tarzı asla yemiyor ama sulu şeyleri yiyor kahvaltıda vs akşam ne vermeliyim iki öğünemi çıkmalıyım bide emziriyom sadace uyuycagı vakit emiyor günde 2 kere felan tecrübe sahibi olan varmı
myboyege Masal_20 biz 8 aylik olduk cogu ayina ve mevsime uygun olan sebzeleri yedirdim tadimlar yeni bittigi icin cok degil ama 3 kez verilebiliyor günde Sabah buharda pismis yarim patates ve yumurta sarisiyla yumusacik pankeki kolau yiyorlar canim Avokado muz püresi Tuzsuz tereyaginda kavrulan tarhana ve yumurta Balkabagi lor peyniri püresi Ogle ve aksam icin de Kiymali kereviz püresi Brokoli havuc patates sogan buhardw pisirp püre Tarhana corbasi Bazen de sebzeli tarhana corbasi Pirinc balkabagi kiyma yemegi Pazi pirinc yemegi Bunlari yaptim sevmedigi olmadi umarim faydali olur 🙏
_Serenity16 Bende burda bekliyim 🖐️ Bizim ki de 7 bucuk aylık sabahları yulaf, yumurta sarısı, lor peyniri yiyor genelde içine meyve akşamda sebze püresi ya da çorba
myboyege Masal_20 tabiki yarim patatesi buharda pisirip yumurta sarisiyla karistiriyorum bu tuzsuz tereyaginda yumusacik bir pankek muzlu olan pankekte yarim muz yumurta sarisi 1 tatli kasigi tam bugday unu karistirip yine yumusak bir pankek ciliyor ortaya patatesli olanda una gerek kalmiyor muzli biraz un istiyor
myboyege Masal_20 evet verebilirsiniz doktor tavsiyesiyle gittigim icin rqhatlikla soyleyebiliyorum ben de 7de basladim sogan vermeye