Bukrelinam Bebeğim bazenleri gazını çıkartırken fazla basıncla yapıyor sanırım bezin neredeyse yarısı boş oluyor belinden çıkıyor sürekli olan bir şey değil desem bez küçük büyük vs ama aynı bez beli kyfetleri hep batıyor sizinde böyle oluyor mu acaba
Yeni-anne22 Bukrelinam hayır hiç olmadı bizde daha kaç aylık acaba bebek benim arka kısmını içe doğru kıvırıyorum çok kaka yapsa bile orda kalıp taşmıyo bide hangi marka bez
salihinannesi53 Bukrelinam bezle alakalı olabilir bezi değişmenizi tavsiye ederim aynısı benim başıma da geldi bezi değişince halloldu çok şükür
12-12-34-76 Benim de öyle her uyandığımda bebeğimin ustu batmış oluyor ben de suçu bezlerde ariyorum sürekli değiştiriyorum
Bukrelinam 12-12-34-76 benim 2 hafta önce hep böyle oluyordu sonra düzeldi smdi 2 gündür gene başladık gurultuyle yapinca bez boş atlet beli zıbın hep batms
Bukrelinam 12-12-34-76 bebeğiniz gazlı bebek mi benim bebeğim uykudayken hiç gazını cikartamiyor ztn ben srtni ovarak ckrtuyoruz gazını acaba ondan mı ki
Bukrelinam Yeni-anne22 sleppy kullanıyoruz tasma yapmıyor normalde bezin yarısı boş ama gürültüyle yapinca basınçla beli batmış oluyor bez tertemiz sürekli olan bir şey değil öncesi actgm bez normaldi smdi oldu bazen oluyor
12-12-34-76 Bukrelinam benim bebeğim kolik maalesef gazı ve kakası hiç bitmiyor bir ses çıkıyor sonra bakıyorum zibin pijama hepsi batmiş
Berross64 Bukrelinam bizde sleepy kullanıyoruz aynı dediğiniz gibi oluyordu bi beden büyülttüm bezini birde arka kısmını katlayarak bezledim hep ondan sonra olmadı daha
Bukrelinam Berross64 2?5 aylık bezden oldgunu düşünmüyorum çünkü her zaman olmuyor başlarda sık sık oluyordu şimdi gene başladı her kaka yaptgnda olmuyor
Bukrelinam 12-12-34-76 bence kolik bebeklerde gürültüyle yaptıkları için basınçla yapıyorlar ondan batıyor belleri inslh kasları hemen gelişir de gazlarını çıkartırlar kendi kendlerine
Berross64 Bukrelinam o aylarda benim bebeğimde gürültülü kaka yapıyordu kolik değildik ama gaz problemimiz vardı. Şuan 4 buçuk aylık gürültülü yapmıyor artık gaz problemimiz de yok sayılır :)