Portakalcicegiii Boğaz enfeksiyonu geçiriyor. Antibiyotik şurup içiyor. İki gündür kakası sarı ve pütürlü ? Basına gelen var mı ?
Bukrelinam Portakalcicegiii bize ebe dogdugunda.kakasi sarı pütürlü olablr dayı blmyrum ama szn boğaz enfeksiyonuyla ilişkisi nedir de pütürlü normal demsti
Mrvcnr Portakalcicegiii kakası ek gıdaya kadar hep sarı sulu ve pütürlü oluyor zaten bnde sulu diye sormuştum doktor zaten sulu pütürlü olur ek gıdada büyük insan gibi katı olacak demişti. Nasıl ilk kez pütür var anlayamadım
Portakalcicegiii Bukrelinam bogaz enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullanıyor. Acaba antibiyotikten dolayı Mı diye düşündüm. 5 aylık benimki. Hiç böyle olmamıstı
Bukrelinam Portakalcicegiii benim arada oluyor ilk doğunca da oluyordu smdi de bazenleri oluyor ebe normal demsti
Portakalcicegiii Bukrelinam yarın antibiyotiği biticek bakalkm takip edecegim. Geçmezse götürmeyi düşünüyorum
Lousalome Probiyotik kullanmalisiniz. Antibiyotik bagirsak florasini olduruyor mutlaka probiyotik alin destekleyin florasini
Portakalcicegiii Lousalome benimde aklıma bu geldi. Doktoruna yarın soracağına keşke en başta verseler