Bedsssss Oğlum bir buck yasinda emen çocuğun hazır süte ihtiyacı yok diyorlar Süt alıp kaynatttm şuan ama oğluma versemmi vermesemmi bilemedm Sonra anne sütünü istemezse biberondaki rahat gelirse veya başka zararı varmı sizce
Hadianne Bedsssss neden hazır süt vermeyi düşündünüz ki anne sütü gibi faydalı bı süt yok sonuçta ha ilerde memeden kestikten sonra vermek istiyorsanız verebilirsiniz
acimavi Bedsssss inek sütünün bebeklere yarardan çok zararı var. Son bilimsel araştırmalar bu yönde. Üstelik anne sütü de alıyormuş, başka bir süte hiç gerek yok
Ysgl26 Bedsssss 2 yaşından önce vermemelisiniz . Zatrn emiyormuş kendi sütünüz varken neden inek sütü veresiniz 😊doktorumuz 2 yaşından sonra da içmese de olur. süt zannedildiği gibi yararlı bişy değil yoğurt yesin daha iyi diyor
kitapkurdubebeninanasi Bedsssss instagramdan hastalanmayancocuk sayfasına bakarsanız sütun zararlarını detayli bir şekilde anlatmış. Benim oğlum 26 aylik hiç vermedim
Bedsssss Hadianne yok hani vermek istemiyorum ama alıştır sonra onu da içmez arada ver diyorlar bende bı buraya danışmak istedim Yoksa daha hiç vermedim
Hadianne Bedsssss benim yeğenim anne sütü alırken annesi vermek istedi asla içmedi ne zaman annesi memeden kesti o zaman akşam yatmadan bı bardak ballı süt içip uyurdu tabi 2 yaşında falandi