edayldrm Kızım 2,5 aylık ve gözünde çapaklanma ve yaşarma var böyle bir şey yaşayan oldu mu sebebi nedir,ne yapılır
Gulbiye edayldrm benim kızımın doğdundan beri vardı yapmadığım şey kalmadı ilaç bile kullandım 7,8 aylık gibi kendiliğinden gecti doktor bana doğdundan beri varsa sorun yok demişti ama sonrada olduysa enfeksiyon olabilir demişti
buselidunya edayldrm bebeklerin gözyaşı kanallarında tıkanıklık olduğundan çapaklanma olurmuş, kızımda da olmuştu bebekken :) göz pınarlarına yuvarlaklar şeklinde masaj yapın günde iki üç kere gerçekten işe yarıyor.
Tazecikbirannecik edayldrm daha bugün doktora götürdüm aynı sebeplerle göz yaşı kanal tıkanıklığı canım burun köküne iyice bastırarak aşığı doğru sıvazlama hareketi yap aynı şekilde tekrar yukarı doğru sıvazla bu şekilde masaj önerdi doktorumuz bugün bir de akıntısı için antibiyotik reçete etti 1 yaşa kadar %90 düzeltiyormuş düzelme olmazsa ufak bir operasyon ile açıyorlarmış kanalı geçmiş olsun
Aysegul___ edayldrm yaaa bire bir birkaç ay önce bitti bizimki çok çok ağır geçti hem çapaklanma hem yaşrma oğlum uykudan uyandığı zaman gözleri yaşışıyordu çocuk gözlerini açamıyorfu büyük büyük kabuklu çapak bide çok şükür geçti ılık su ile temiz bez yardımıyla her çapajlanfığı zaman silin Göz masajı diyorlar ama pek de işe yaramıyor zamanla gecer o
Duyguikizler Anne sütü de damlatmak iyi gelmişti bize hala ara ara oluyor benim kızda 5.aya girdik bu arada.
Doruege1710 Duyguikizler bu hatayi ben yapmıştım bebeğimin gözü capaklanmisti 15 günlükken anne sütü damlat demişlerdi bizde çocukluğumuzdan beri öyle bilirdik megersem yapmam lazım mis cocugumun gözü daha çok enfeksiyon kapmisti lütfen doktora götürün yeni nesil çocuklar bizim gibi buyumuyorlar çok hassaslar
Afraayse edayldrm daha 20gunlukkrn başladı 4.ayda doktorun verdiği damla ile geçti 2 haftadır iyi durumda arada kullandığımız ilaçlar ise yaramamıştı.surekli göz pinarina masaj yapmamıza pamukla kaynamış ılımış su ile silmemize rağmen geçmedi antibiyotik damlaya kadar.gercekten çok kötü bişey silmekten kırmızı olmuş yavrumun gözü fotoğraflarda bir gözü hep şişik ve kırmızı elhamdülillah geçti.insallsh tekrarlamaz.bwzilsri tekrarlıyor demişti