Rebru123 Merhaba arkadaşlar. Rota aşısı yaptıran var mı aranızda. Bu aşı hakkında düşünceniz nedir. 3.5 aylığız şu anda. 4. Ay aşısında ebe yapalım dedi ama aşırı kararsızım. Sizler neler düşünüyorsunuz.
eylulsmom97 Rebru123 bana doktor 3.ayı geçmesin demişti. 3 aylıkken yaptırdık ilk dozunu. 5 aylıkken 2.sini yaptıracağız.
mysaa1 Rebru123 Yaptırmayıp pişman olan keske yaptırsaymısım diye çok gördüm forumda . İlk oğlum da da yaptırdım şimdide yaptırdım . Sadece fiyatlar çok uçuk gerçekten insan düşünüyor haliyle normal olarak . İlk dozu 600 e yaptırmıştım 2. Dozu 1100 e 2 ay da ne değişti yani çok saçma .
Bulgaristan-kizi Rebru123 hem rota hem menenjit aşısı yapılması gereken önemli aşılar 2 rota 4 menenjit aşısı yaptırdım çocuğuma rota geçirdi çocuğum aşı sayesinde hafif atlattık rota bulaşıcı bi hastalıktır ve aşı hafif atlatmasına yardımcı olur
NM_mom Ay kontrolümüzde yaptırdık 3 buçuk aya kadar yapılıyor diye biliyorum. 2. Doz 5. Ayda yapılacak
Azranin__Annesi 40 günlükken koronadan hastanede yattık çok kötü günlerdi o yüzden Rota menenjit bexsero hepsini yaptırdım iyiki de yaptırmışım menenjit olan bir çocuk gördüm Allah korusun bütün çocuklarımızı çok kötüydü
Poyrazylmz Rebru123 ilk dozunu bi kaç gün önce 3 aylık olur olmaz yaptırdık 2.dozu da 5 aylık olduğunda yaptırıcaz bence önemli bir aşı Allah korusun hasta olduğunda daha kötü çünkü