Ozlemdolugan Kızlar bebeğim 7 aylık diş çıkartıyor ve mağlum çok zorlanıyorum geceleri çok sık uyanıyor ve uykuya dalamıyor zorlanıyor bu damlayı çevremde kullananlar var öneriyor musunuz yani sadece diş döneminde kullanmak istiyorum açıkcası
Acabaymelike Ozlemdolugan benim kızım 3 yaşında ben kullanıyorum bi sürerir uykusu düzene girsin diye . Bide 8 aylık kızım var onda hiç kullanmadım. Siz doktorunuza danışın bence küçük çünkü bebek
missniso Ozlemdolugan benim 10 aylık 9.ayda ben rahatsızlandim ve bebeğime bakamayacak kadar halsizdim eczanede görüp almistim ilk verdiğim günler çok güzel uyudu sonradan bağışıklık mi kazandı nedir etki etmedi maalesef güvenirliğine gelince sonuçta disaridan bir müdahale benim doktorum da izin vermezdi ama çaresiz bi anda denedim işte
Ozlemdolugan Acabaymelike rezene melisa çayı varmış içerisinde bitkisel olduğu yazıyor ama bilemedim bende doktorum ilacı hiçbir şekilde kabul etmez
Acabaymelike Ozlemdolugan küçük bebeklerde uyku sorunu hep olacak ama her seferinde de kullanmazsınız bence kullanmayın derim ben siz bilirsiniz tabi ki
Ozlemdolugan missniso baya alan kişi var baktığımda içerisinde rezene melisa çayı varmış bitkisel yazıyor tek bakıyorum zorlanıyorum baya uykuya dalamıyor saatlerce 😔
Ozlemdolugan Acabaymelike sürekli değil zaten de sadece diş döneminde kullansam mı diye düşündüm içerisinde rezene melisa çayı varmış aslında bitkisel bişeymiş
missniso Ozlemdolugan uyku sorunu olmayan bebek yok sanirim varsa da nazar değer diye ortaya çıkmıyorlar galiba yani 1 yaşını bekliyorum hiç umudum yok ama belki düzelir hani gece 2 3 uyanmaya da razıyım biz 2 3 uyuyup geri kalan vakitler mizirdaniyoruz