aselim1 Bebelac Gold deniyorum balık gibi çok ağır bı koku var🫢 bu şekilde olması normalmi kutuyu yeni açtım tarihleri güncel Aptamil kullanıyordum öncesinde böyle degildi
Mcnkarsel aselim1 öyle kokuyo gerçekten evolvia yı bulamadık dye almıstık. Birde cok tortulu. Tekrar bulduk evolviayı geri döndüm ben
A2B4 aselim1 denemediğim mama kalmadı yeminle bir tek bebelac gold iyi geldi.düz bebelacta alabilirsiniz daha hafif
Kubrashnn aselim1 normal bizde aynısından kullanıyoruz kokusu öle gaz yapmayan formul oldugu için. Aptamil comformilde o şekil kokuyo hatta
balliborekkk aselim1 kokuus evet ağır kokuyor ama benim kızım gazlı bebekti Bebelac goldla rahat etmişti
Helio Evet öyle kokuyor. Bizim bebişe diğer mamalar gaz yapmıştı. Bir de bebelac gold ile rahat ettik.
aselim1 Teşekkür ederim hepinize🙏🏻🙏🏻🙏🏻 bakalım kilo alsın biraz diye buna başladım emmedigi için tatlı mamaları ayırt etmiyor seviyo neyse ki 😅
CanselUmut24 Bizde önceden gold kullanıyorduk evet suda çözünmesi biraz zor sonradan normal bebelaca geçtik oda aynı fark yok arasında tabi daha kolay çözünüyor suda