Kirazylmz Merhaba anneler hangi bebek bezini kullanıyorsunuz? Biz 4 aylığız sleepy kullanıyorduk fakat numarası olmasına rağmen iz bırakmaya başladı kalıbı küçük diyorlar önerebileceğiniz bir bez markası var mı?
Msl_bade28 Kirazylmz biz molfix pure soft kullanıyoruz bej rengi paketi iyi 7 aylığız hala 4 numara kullanıyoruz
ipekadaninannesi Kirazylmz canım sleepy bionatural serisi kalıbı daha büyük haberin olsun molfixde güzel imkanın varsa prim al diyorlar ama arkadaşımın bebeğinin bezini takmıştım prima tüm içindeki kristaller bebeğimin poposuna yapışmıştı bize olmadı … Yani sleepy bionatural ve molfix şuan çok iyi
Deletedmom_45 Kirazylmz valla şöyle diyim denemedıgım bez kalmadı molfix prima canbebe baby turco sleppy dahada varsı hepsı pişik iz yaptı bimin jenny willy bezını aldım bu batırır kesın dedım ne pişik ne iz cok yaradı 18 aylık hala devam edıyorum kalıplarıda geniş
Dildarhatun Babaya turco’dan memnunum. Doğduğundan beri sadece iki kez farklı marka kullanmak durumunda kaldım. Hemen pişik yaptılar.
kbra-10 bizde 4 marka aldık canbebe, bebem natural və Jenny willy hepsi çok güzel oldu sleppy pişik yaptı 🥴🥴🥴
Kirazylmz Sleepy bizde pişik yapmadı krem sürüyorum sürekli ama 4 aylığız şuan 3 numara kullanıyoruz 4 e geçeceğiz kalıbı küçük iz yapıyor malesef 🫠