Hazall1 Bebeğim 1 ay 20 günlük bugün gün boyunca uyudu 1-2 saat uyanık kaldı zar zor uyandıramıyorum meme veriyorum biraz emiyor memede uyuyor sebebi nedir acaba normal midir ters giden bir durum var mıdır anneler
Evaninanasi Hazall1 korkmayın. Ara ara çok uyudukları dönemler oluyor bebeklerde. Uykuyu seven bir bebekse maşallah diyin sadece 😂 benim kuzum 3 aylıkken bile bazen 4-5 saat hiç uyanmadan uyurdu gündüz. Şu an 4.5 aylık ve o hayal gibi güzel günler bitti 😂
Meri5807 Hazall1 benim de bebeğim öyleydi memede uyuyordu sadece ve sürekli uyuyordu yenidoğan döneminde normal şimdi kızım 3 aylık gündüz uyusun diye dua ediyorum 😂
Hazall1 Evaninanasi gece uyumayip canıma okuyacak anlaşılan😂 hiç böyle uyumazdi bugün hiç uyanmayinca tedirgin oldum çocuk gözlerini acamiyor çok yoğun gece Beşik salladı sanirim 😂
Evaninanasi Hazall1 yani benim minnoşum gündüz uyusa da gece de uyuyan bir bebekti. 24 saatte sadece 3-4 saat uyanık kaldığını bilirim. Öyle bir uyku aşkı 😂 inşallah sizinki de öyledir 🥰
Bebegimm1 Hazall1 aman tok olsunda önemli değil benm bebeğimde baya uykucuydu bu yuzden doktora gitmişliğim var ☺️ büyüdü hala uykucu ☺️
Hazall1 Evaninanasi biz gece uyumuyoruz ağlama krizi geçiriyoruz ağlamaktan nefesi kesiliyor ama gündüzde uyandıramıyorum gündüz uyutmamak istiyorum gece uyusun diye ama yok olmuyor 😂🌺