Zgerdogan Sevgili anneler bebegim 6 ay 20 gunluk ek gıda donemine yeni gectik. Ve yogurdu cok severek yiyoruz lakin yogurt yedikten sonra yuzunde kızarıklar olusuyor acaba bebegimin alerjisi olabilir mi? Boyle bir durum ile karsilasan oldu mu ?
DarkSwan Zgerdogan Benim bebeğimdede oldu. Yoğurt alerjisi geçiciymiş. Doktorumuz ara ara deneyip kontrol edelim dedi.
mhdmraa Zgerdogan evet bizde de kizariklik oldu yanaklarinda yara oluştu 2 hafta ara verip tekrar denedim tekrar alerji oldu
Eftelya_ser Zgerdogan ben de yeni başladım yoğurt yediğinde alnında pütür pütür kabarcıklar çıktı dün yine verdim belki isilik falandır diye çok rahatsız oldu sürekli ağladı burnunun kenarı kızardı artık vermiycem doktora da sorarım bakalım ne zaman dene diyecek peki siz yumurta verdiniz mi
defnegynk Zgerdogan bende dün ilk kez yoğurt yedirdim bi çay kaşığı kadar bugün yanakları kızardı çok huzursuzdu ağladı mama yemek istemedi. Burun tıkanıklığı da oldu acaba boğazın da falan şişlik oluyor mu nefes almasını etkiliyor mu?