Sevvalacat Merhaba. Kızım 1 yaşında. Hergün 1 çay kaşığı pekmez içirsem sorun olur mu ? İçiren var mı ?
Cicegiburnundaanne Sevvalacat bircok doktorun yazisini okudum internet uzerinden pekmezin bebeklerde cok cok faydali old. Soyluyor hepsi verilmeli bence bende meyve purelerine ekliyorum genellikle kizim 10 aylik bu arada.
Sdks Sevvalacat 1 cay kasıgı cok az 1 yemek kaşığı verebilirsin hiçte bir sorun olmaz. Sorun olur diyenlerede bakma ilaçlar vs daha cok zararlı kimyasal .. verebilirsin canım
Palestinianbride Sevvalacat kızım 10 ay 7 günlük sanırım 8 aydan beri ara ara veriyorum üzüm pekmezi kendimiz yaptık ne zararı olabilirki alerjik bir durum olmadıktan sonra
Alyask Sevvalacat 8 Aydan berı verıyorum 15 aylıgız sabahları tahın pekmez yedırıyorum artık çok da sevıyo . 2 şeker kasıgı fılan yıyo bı zararı olmaz pekmezın verebılırsınız cay kasıgı az gelır bıle 😉
Klfteb Sevvalacat doktorumuz günde bir tatlı kasığı verebilirsiniz sorun olmaz dedi ama benım oğlum hiç sevmiyor neye katsam anlıyor ve tükürüyor
Deletedmom021 7buçuk aylık kızıma kahvaltı olarak yulaf ezmesi ile birlikte 1 tatlı kaşığı veriyorum bende.
Duruhande Bence doğal bulmaya çalışın kaynatılarak yapılan çok yüksek ateşte olduğu için kanserojen diyen var. Ama doğuda güneşde bırakıyorlar. Ben istettim. Ondan veriyorum az az.
AyseAlyamm Sevvalacat kızıma 6 aylıktan beri veriyorum canım şu an 10.5 aylık 1 tatlı kasigina çıkardım . Önceden tahin pekmez ceviz yapiyodum ama havalar ısındıkça yemez oldu zorla pekmez içiriyordum ama şimdi tekrar denemeye baslicam