Serapthewhite Sevgili annelerim merhaba yakın zamanda İzmir’de heyet raporu alan var mıdır herhangi bir özel hastaneden?
Dfnumay Serapthewhite bulabildiniz mi acaba bende arıyorum da gözde hastanesi veriyor siye duymuştum ama
1Mother1Boy Serapthewhite Kâtip Çelebi üniversitesi Atatürk eğitim ve araştırma hastanesi veriyor diye biliyorum. Özel birkaç hastanede veriyor.
Htc4504 Kendiniz için mi ne için acaba ben Manisa’da oturuyorum burda sekiz eylül hastanesi var özel genelde heyet raporu için oraya gidiliyor bende hamileyken ordan hep heyet raporu aldım
Htc4504 Carpediemmm ben çalışıyordum içerde iznim yoktu iş yerindede bazı sıkıntılarım oldu rica ettim gitmek istemediğimi belirtim doktor bey verdi hemen durumunuzu izah edince mutlaka veriyorlar aynı gün gidip aynı gün aldım hep
Htc4504 Carpediemmm evet ama odaya zaten ilk o amaçla gittim bı 20 gün rapor hakkım vardı dedim hocam bittiğinde heyet raporu verebilirmisiniz ise gidemeyecek gibi olursan hallederiz dedi sonrasında sağ olsun verdiler zaten
Htc4504 Carpediemmm ben grandmedikale gidiyordum normal kontrollerim için ama bu hastanede gelende heyet raporu veriliyor bunu iş yerindeki herkes bilirdi bende iş yerinde sorun yaşayınca gittim durumumu anlattım verdi doktor bir sorun çıkmadı hele hamile yada bebeğiniz varsa veriyorlar
Nili-kubi7279 Htc4504 Htc4504 merhaba siz heyet raporunu nerden aldınız.Yakin zamandamiydi banada acil lazim
Htc4504 Nili-kubi7279 merhaba valla ben Manisa’da özel sekiz eylül hastabesinden aldım orası genelde veriyor bebeğim on aylık oldu doğumdan önce aldım ben canım
Nili-kubi7279 Htc4504 dogum sonrasıda veriyolarmi canım Sen direk kadın doğumda hangi dr gitmiştin direk doktoramı söyledim.Bana doğum sonrası lazım şu an çünkü bebişim 2 aylık daha