Sadali Merhaba bebegim 2 ay 13 günlük.Günde kaç ml mama almalı aç kalıyor stresine çok giriyorum. 3 saatte 1 besliyorum bazen 90 ml i zor alıyor. Arada emiyor ama bana göre çok sütüm gelmiyor. Ne yaptıysam artış olmadi. Özellikle bu hafta deprem stresiyle dahada azaldı.
Nurrr123 Sadali çişli bez sayısını takip et eğer 5 6 bez çiş doluyorsa yeterli besleniyor demektir. Aç kalsa belli eder uyumaz huzursuz olur yani
Sadali Çok sık uyaniyor zaten ama anlayamıyorum aç mı değil mi. Gaz problemide yaşıyoruz çünkü. Ellerini ağzına Çok sık götürüyor. Ve bu sabah parmağını emiyordu. Bu açıdan strese giriyorum. Gün içinde 5 6 bez çisli oluyor.
Nurrr123 Sadali bebekler ellerini keşfetmek için ve emme iç güdüsünü bastırmak için de ellerini emerler günde beş altı bez çiş yapıyor ve kilo alımı güzelse endişelenmeyin gaz problemi benim kızımda 3. Ay sonu gibi geçmişti gaz damlası her gün uygulayın bebek hareketlendikçe de kendi çıkartıyor artık gazını tabi her bebek farklıdır
AyKaTar Benim bebeğim de 2 aylık Ellerini ağzına götürüyor, el emiyor, çünkü sadece emmeyi biliyor, herseyi emebilir 😁 rahat olun o konuda, önemli olan çiş sayısı ve kilo alımı, kilo alımı nasıl şuan, kac kilo, doğduğunda kaçtı? Bunlar önemli