2804Gp Bebeğim 9.5 aylık ama ayağının üzerine hiç basmak istemiyor teşvikle önüne bir şey koyunca basıyor ama eline alınca direk bırakıyor kendini. hiç niyeti yok kalkmaya ne yapabilirim önerisi olan var mı
Feyzosumunannesi 2804Gp sorunuz ile alakalı değil ama bebeğim yarın 9 aylık oluyor kan tahlili ve aşısı varmış daha önce aşı olduğunu bilmiyordum siz yaptırdınız mi kızamık aşısı dedi ebemiz
Kubraaa89 2804Gp benim kızım 12 aylıkken emekledi 15 aylık şuan yeni yürüyor. Ve dişleride yeni çıktı. Olabilir her bebek kendine özel kendi zamanını bekliyordur
Feyzosumunannesi Tosbiktosbikk parmak ucundan kan alacağız bide aşısı var dedi . İkisinide sağlık ocağında yaptıracağım yarın . Ateş vs oldu mu acaba
2804Gp HatMus bı an da kalkacak o zaman diyolar ama emeklemiyor da ayağa da kalkmıyor doktor 17 aya kadar normal diyo ama ne bilim endiseliyim
2804Gp Feyzosumunannesi biz normal kan verdik parmak ucu almadılar ateş olmado bizde ama yarım saat önceden calpol yarım ölçek verebilirsiniz
Tosbiktosbikk Feyzosumunannesi biz el ustunden kan verdik Hayir ates vs. Olmadı eve gelince hemn calpol verdim