CanselUmut24 Ülkece zor durumdayız fakat sormak zorundayım.. Bebeğim 5 aylık ciğer filmi temiz çıktı ama hırıltı öksürük var doktor bronşit başlangıcı dedi gün içersinde hava falan veriyorum başka nasıl geçer acaba endişe ediyorum ilerler mi ?
Yusufhamza71 CanselUmut24 havayla rahatlar bır kac gune kadar cıgerlerı temız cıkmıs cok şükür dha kolay atlatır o yüzden
Honeymoon CanselUmut24 merhaba geçmiş olsun. Bizim de yaklaşık 1 ay önce o şekildeydi. Bizim hiriltimiz boğaz kısmındaydi. Buhar verdik, burun yikadik balgaminu cikarttirmaya çalıştık. Öksürük şurubu ve alerji şurubu kullandık o şekilde geçirdik. Ateşimiz olmamıştı Bizim hic
Busefee CanselUmut24 bizim de öyleydi. Ventolin cortair ve zaditen kullandık bir de antibiyotik klamer kullandık 1 haftaya geçti korkmayın
A2B4 CanselUmut24 Ah canım neler yaptık şimdide ses kisikligi başladı fayda etmio hiçbirşey araştırmaya sevk etcek doktor
Demeteymenim Merhaba oğlumada bronsit baslangici demisti doktoru günde 3-4 kez hava verdim,sürekli burnunu temizledim hirilti bizde de çok vardi hava iyi geldi suan gecmis durumda geçmis olsun 🙏
Prensesannesi2022 CanselUmut24 Aralık ayında bu şikayetlerle doktora gittik film temiz dedi iki gün geçti bebeğim fenalaştı iyice başka bir doktora götürdüm iki gün önce çekilen röntgene baktı ve zatürre dedi sevk etti şehire 😥 7 gün hastanede kaldık 5 aylıktı tam ben dut kurusunu kaynattim çay kaşığıyla icirdim ıhlamur da icirdim ayak altına zeytinyağı ve sarımsak karışımı sürdüm göğüsüne zeytinyağı sürüp hafif sıcak bez koydum öyle geçti gitti cok şükür ama çok da serum takıldı inşallah o raddeye gelmeden geçsin gitsin sizin 🤲🤲🤲