eserekli_kiz11 Elimde dans eden kaktüs var daha cumartesi günü hediye geldi ama bebegim çok korktu sevmedi geri iade almadilar 2 gunde sayılı çalıştı normal fiyati 300 tl ben 200 tl ye saticam almak isteyen olursa yardımcı olurum
Ysgl26 eserekli_kiz11 biz de aldık ama ödü patladı. Bence dursun biz sakladık biraz daha büyüyünxe oynar. Hem hediye gelmiş
Deletedmom_62 Zrrnyntr bu post için söylemiyorum ama genelde interntte en pahalı neredeyse oradaki fiyatı söylüyorlar 😁
minikkusuuummm- Zrrnyntr evet benim aldığım da Trendyoldan 150 tlydi simdi tekrar siparişlerimden baktım 190 tl kargo ücretsiz olmuş Daha uygunları da var fiyat olarak
papatyasevdalisiii Deletedmom_62 bencede kaldı ki birde almış düşük fiyat şimdiki fiyatı yüksek haliyle aldığından şimdiki fiyatın bir kaç kuruş aşağısını söylüyo ama aslında bakarsan alsığının bir kaç kuruş yüksüğe vermiş oluyo genel olarak söylüyorum
eserekli_kiz11 Merve43 bakmadim fiyatina bilmiyordum direk alinan fiyati yazdim bende olsam internetten alirdim ama hediye geldi
Oglumcanim_ eserekli_kiz11 zaten hediyeymiş oradan 300 e bile alınmış olsa internet sitelerinde 150 liraya var kargo dahil fiyatı epey yüksek tutmuşsunuz
Yeni-anne22 eserekli_kiz11 sahanınıza satılıyor her sitede kargo dahil hemde niye 2. El oyuncağa bu kadar para versinler ki