S_H_FS Kızlar beyaz gürültüye nasıl alıştırdinız bebeğim 23 günlük beyaz gürültü açtımda yine durmuyor
Lina11 S_H_FS kimi bebekte işe yaramıyor. Benim bebeğimde de bir işe yarıyordu bi işe yaramıyordu. Ses desibelini ve müzikleri değiştirin. Süpürge sesi, fön makinası, aspiratör sesi gibi sesleri bi de deneyin
Sebusebu S_H_FS ben deneyerek bulmuştum. Mesela benimki aspiratör sesiyle rahatlıyordu 5. Aya kadar uyuması icin kullanmıstım sonra kestim. Bazılarında fön süpürge sesi vs işe yarıyor gözlemleyerek bulabilirsin. Bi tanıdğımın bebeği süpürge ve pışpış sesiyle uyuyabiliyordu
bal_cocuk S_H_FS neden böyle alıştırmak istiyorsunuz onun yerine desteksiz uyumaya alıstırın daha rahat edersiniz çünkü bi süre sonra onlarda çözüm olmuyor. Ben gece uykusuna geçerken kundan yapmaya alıstırdım onu yapınca uykuya geciyor direk
bal_cocuk S_H_FS dogdugundan beri emzirdim altını aldım ilgi gösterdim yatagına bıraktım bu sekilde alıstı. Hatta kayınvalidem müzik acalım dedi ninni söylemek istedi hep engel oldum anne gerek yok alısmasın dedim suan bebeğim 47 günlük kendi basına uykuya dalıyor
Sabibo Bizde tam alıştırma gibi bir durum olmadı mesela, fön sesi açıyorum öyle mızmızlansada uyuyor tam susmuyor zaten
Dilruba_1 Yol sesi Yağmur sesi Kabin sesi Süpürge kurutma makinesi sesi Şu anda da çamaşır makinesi sesi dinliyor bu programdaki 😀 Üsttekiler bebek uyutucu programına ait sesler
Baklavanida bal_cocuk Kaç aylık bende her gün duş kundak yapıyorum hemen uyuyor 3. Aylık olduk yeni fakat gece Kundak çıkmak istiyor çıkıyor da sonra da elini kolunu serbets oynatınca saniyede kıpraşıp uyanıyor geri kundak yapıyorum yine aynı kısır döngü 2 3 de uyuyo tabi geri de delirdim artık 🤣 kundaksız uyumuyorr ama kurtulmaya çalışıyor 🤣
bal_cocuk Ravzanur23 merhaba bebeğim suan 3 aylık oldu emzik tutturmadım hic uyuma seklimiz hala aynı bazı günler tabi huzursuzluk oluyor ama genelde uykumuz düzenli
bal_cocuk Baklavanida benimkinde de bazen oluyor ama o dönemde ben hemem müdahale etmiyorum aglamaya dönmedigi sürece bagırıp cagırıyor bırakıyorum kendi haline uyuyor sonra. Son dönemlerde bende dönmeye baslayacagından kundaktan kurtarmak icin 1 gece kundak yapıyorum 1 gece kundaksız uyutuyorum. Biraz ilerledikce kundaksız uyutma günlerini arttırcam. Size de tavsiye ederim