esmkrds bizde de 3 aylıkken başladı belirtiler vucudun da döküntü kızarma kaka da kan mukus ve gürültülü kaka sonra kan tahlili kaka tahlılı verdık çıkmadı alerji testi vücudan istediler ufak diye ben istemedim. 7 aya kadar devam etti bu süre zarfın doktorumuz diyet verdi.(süt,peynir,kaşar,kefir,tereyağ, tavuk,danaeti) bunları tuketmedim ek olarak da kalsiyum takviyesi aldım Solgar markası.. 7 aya gelince ufak ufak diyeti açtık ben 3 gun tukettim sütümden geçti vücudu ve kakasında birşey yoktu sonra sırayla herşeyi denedim yedim Allah’a şükür geçti ama yine de yeni birşey vericeğim zaman 3 gun kuralı yapıyorum. Bebekten bebege değişiyor onun için ne kadar sürer bilemem ama size tavsiyem çocuk alerji doktoru bulmanız ya da dermatoloji gorsun. Bizim doktorumuz Anadolu yakasında Ümran tıp Hastanesi’nde Emel hoca o da geçen ay ordan ayrılmış. Bi hastane de başlamamış. Sabırlı olun bu süreç de geçiyor hiçbirşey kalıcı değil. Ben o sürede çok stres sıkıntı yaptım sütüm azaldı falan ama şimdi düşünüyorum keşke yapmasaydım dıyorum. O sürede bebeklerde kilo alımı yavaşlıyor geçici süre..