Almila21 ben de cok cektim bu gaz sancisindan mizimda sab simpleks kullan demislerdi hic bi faydasi olmamisti, oglumda da biogaia kullan vs ama sonra ogrendim ki gaz damlasi degilmis probiyotikmis vs ama yine de bi faydasi olmadi, ben de buradan yardim istedim bi anne gaz surubu onermisti ismi AGULİNE, bi anne de probiyotik damla onermisti ismi MAFLOR, allah sizi inandirsin ikisini de daha once hic duymadkm ama ise yariyor yazmisti ikisi de gittim aldim geldim ikisini de kullandigim gun bile etki etti, 2 aylikti oglum, surubu gunde 4 defa 1.25 gr verdim, beslenme saatinden yarim saat once ya da yarim saat sonra iciriyordum, damlayi da gunde 5 defa 6 sar damla surupla beraber iciriyodum ikisini de biberonun ucuna dokup icirdim, inanilmaz etkili, zaten kaka yaptigiz aman da maflor damlanin etki ettigi cok bariz belli oluyor danino gibi kokuyor kakalari 😂😂 bana da siddetle tavsiye etmislerdi, ki allah razi olsun ikisinden de, ben de size siddetle denemenizi tavsiye ederim 💕💕💕 b7u arada surup tamamen bitkisel yaglardan olusan bi surup ve cok etkili, icerisinde rezene yagi, kimyon yagi, nane yagi ve anason yagi bulunuyor, oglum suan 4 ay 15 gunluk halen duzenli olarak kullaniyorum, bir hafta kullaniyorum 3 gun kullanmiyorum surekli bu duzende devam ettim 5 aylik olunca sureti biraz daha uzaticam cunku damlaya suruba alismasini istemiyorum, 6. aya gelince de komple kesmeyi dusunuyorum, bagirsaklinin ogrenmesi lazim en zor durumda bile bu durumdan kurtulmayo, elimde olsa hic vermezdim ama bir de 26 aylik kizim var, gunduz kizim uyumuyor, gece de oglum, eger damlayi surubu kullanmazsamne gece ne gunduz bi yerden sonra kafayi yerim herhalde, o yuzden mecbur kullandim, valla sabaha kadar 8 saat uyku uyuyo hic beslenmeye kalkmadan oglum, ilaclardan o ce yarim saatin uzerine cikmazdi uykusu rabbim yapandan da uretenden de satandan da tavsiye edenden de razi olsun 🙏🙏💕💕💕