Berenn 6aylik olduk sadece aptamil devam sütü aliyor..2gundur yogrt mayalayip 2.3 kasik tatdriyorum. sebzle ile devam edicez ama buhardami hasliyoruz nasil yapiyorsunuz hergun neler veriyorsunuz
Rrraaaiiinnn Sema2425 Berenn bir sey sormak istyorum ek gidada neden 3 gun ayni seyi yediriyoruz onu anlamis degilim 51 gunluk bebegim benim o gunler daha gelmedi ama merak ediyorum simdiden
Kivircikanne Berenn Sebzelerden baslayin evet, havuc, kabak olabilir. Buharda haslayin sonrada pure haline getirin. 3 gun kuralini unutmayin. Ek gidaya baslarken su tuketimide cok onemli..
Burcuercinnn Berenn İnstagram da annevebebek.019 sayfası var güzel fikirler oluyor ekgıda ile ilgili öneririm🧡
Amay41 Rrraaaiiinnn allerjen olmasın diye kuzum herhangi bir meyveye sebzeye karşı reaksiyon gösterip göstermediğini anlamak için 🙋♀️
[silindi] Rrraaaiiinnn sız ıyımısınz saglıkmlısınız cok merak edıyorum? Pekı annenız sızı nasıl buyutmus ona sorun 3 gun kuralını koymusmu acaba?
Rrraaaiiinnn Bisaniyebakarmisin misal simdi pure olarak 3 gun bisey veriyorum vucudu reaksiyon vermez ise alerjisi yoktur ama varsa kizarma vb olur degil mi yani cani acimaz mi ben alerji testo yaptrmak istrmistim boyle deneme yanilma ile ogrenmeyim diye 2 yasindan once inermediler boyle yedirip alerjisi var mi ogrenmek zor olmaz mi bebeklerimiz icin acaba
Bisaniyebakarmisin Rrraaaiiinnn Geçerliliği olan ve dr lar tarafından olan bir uygulama 3 gün kuralı. Or: 3 gün kabak , 3 gün sonrası ilave havuç , daha sonraki 3 gün patates ekle ver. 6-8 ay arası toplam 2 cay bardagi ek gıda . Süt ana menü :) yada devam sutu mama veriyorsan kesme. Ek gida adı üstünde ek gıda :) günde%70 süt %30 ek gıda verilecek 8 aya kadar . Yani aslında ek gıda biraz detaylı mevzu.
Bisaniyebakarmisin Rrraaaiiinnn küçük çekirdekleri olan meyve sebze alerji risk faktörü. Or : domates. Direkt domeates vermiyoruz ama tarhana olabiliyor. Içinde domates özümsemiş oluyor tarhanada
Nesrinbek88 Bizde dünden beri havuçla başladım buhar da pişirip püre halinde verdim cok severek yemiyor ama yedi yarın son günümüz bakalım kabak yapıcam sonra da
Berenn Nesrinbek88 bizde yogurdu pek sevmedik galiba🙈ama daha ilk yiyorlar bebisler normal ilerde alisirlar insallah😂
Berenn Sema2425 biraz erkenmi basladiniz siz🤦♀️benim kızım hic anne sutu almadi tam 6aylik yeni geciyoruz ek gidaya😀havuc kabak karisimi olmazmi boyle tek bir sebzemi haslayip pure yapiyoruz bide pureyi yiyebildimi peki merak ettim