Amay41 Deletedmom812 merhabalar. Benim bebeğim de 5ay 5günlük. Günde ortalama 6-7 kez bez değiştiriyorum. Sadece 1yada 2 kez kakalı oluyor.
Doruk12 Deletedmom812 5 ya da 6 kez değiştiriyorum..2 3 kez dolu dolu oluyo, diğerleri normal. Kaka günde Bi kere yapıyo doğduğundan beri öyle.
ozgeolmez25 Evet günde iki veya üç kere kakalı bez 5 6 kere de cisli bez değişiyorum genelde bunların en fazla 3 u 4 u cok fazla dolu dolu oluyor digerleri fazla olmuyor pişik olmasin diye değişiyorum hemen 😊
Kado87 ozgeolmez25 merhabalar benim bebegim 1 aylik 620 gram almis kilo olarak 8 9 kere alt degistiriorm.her degstirdgimde kakali oluyor ondanmi kilo almiyor olablir acaba emziriyorum suan
ozgeolmez25 Deletedmom812 evet erzurumluyum ama diyarbakirda oturuyorum esim asker 😊 evet anne sütü aliyor 1 hafta sonra ek gidaya baslayacaz insallah
ozgeolmez25 Kado87 1 aylikken bende oyle bez aliyordum hepsi kakaliydi hatta kilo alamaz falan diyordular ama cok sukur her ay 1 kiloya yakin aliyordu oglum
Kereminannesiii Kado87 çiş ve kaka iyi beslendiğini gösterir benim bebeğimde 40 günlük olacak neredeyse her bezde kaka oluyor her emzirmenin ardına değiştiriyorum
Kado87 Kereminannesiii yaaa bende sutum yetmiyor doymuyormu acaba diyodum doktor yeterli 620 gram dedi ama ne bilim bana az geldi