LadyNiss Kızlar bebeğim 10 aylık birkaç haftadır yanakları kızarıyor hafif pütür pütür oluyor geçiyor ara ara oluyor. Alerji diyemiyorum çünkü ek gıda reddi var mama dışında bişey kabul etmiyor hemen öğürüyor. Doktor randevumuz var bugün danisacagim. Sizlerin bilgisi var mı bu konuda ?
lceLady LadyNiss Diş çıkacağı zaman oluyor bizde o durum. Salya akımı ellerini agıza sokma huzursuzluk var mı bunlar da etken oluyor
Mervesnsr Benimde bebeğimde aynı durum var bizim cildimiz kuru ama şuan kuruluk dışında kızarıklık olmaya başladı ellediğimde de sıcak diş çıkarıyor bebeğim ondan olabilir mi diye düşündüm ama bende doktora göstereceğim
LadyNiss @lceLady ilk üst 4 ve alt 4 disimiz çıktı ve çıkarken hiç böyle olmamıştı. Kontrol ettiğimde arka damaklar beyaz ve sis bende dişe bağladım ama erken mi bilemedim de açıkçası. Dediğiniz gibi uykuya dalamama huzursuzluk sürekli ağlama durumu hep var
lceLady LadyNiss bazı dişler zor cıkıyor sımdı 20 aylıgız mesela bizimde zorlanmaya basladı. Önceleri bu kadar değildi dahda kırmızı oldu yanakları hatta bazen yanakları sıcak oluyor. Sizin de sıcak mi? Birde mama değişikliği yaptınız mi? Ama alerji olsa vucuda da vurmazmıydı
LadyNiss @lceLady evet yanakları sıcak oluyor mamamiz hep aynı muhtemelen dediğiniz gibi distendir. çünkü ek gıda hiç almıyor ne kahvaltı yaptirabiliyorum ne de yemek.. yani istahsizlikta var.
Yasse1208 Merhaba geçti mi acaba sizin, benim kızımın da 2 gündür sol yanağında kızarıklık var. Diş kızarıklık yapabilir diyorlar 4,5 aylık bebeğim ondan mı bilemedim