Seda09 Kizlar selam oğlum 11 aylik ve gecmek bilmeyen bir öksürüğü var doktor a goturdum antibiyotik verdi ama öksürüğü yine gecmedi bende bal verip vermemek arasında cok kalıyorum sizce versem bir sorun olurmu Veya herhangi bir oneriniz varmi?
Kaderelanur Seda09 bence bal vermeyin akciğerleri temizse burnunu açın sürekli düzelir zamanlarda inşallah Allah şifa versin
Merveeemeeliss Seda09 valla bizimde öyleydi burnuna dokunmazdı ama açamadık diye tıkandı doktora götğrdğk ağlasada sızlasada yapılacak dedi snra düzeldi
Mommy16 Seda09 1 yaşından önce önerilmediğini sizde biliyorsunuz ama bir tavsiye geçmeyen öksürükte hakiki bal bulabilirseniz göğsüne sürüp gazete kapatırsanız etkisi oluyor gazete yoksa ağız mendillerinden koyabilirsiniz göğsüne
kasimonbes Seda09 serum fizyolojik etki etmiyor agliyor izin vermiyorsa nazal spreyi soyle bir hafta kullanin her tikandiginda
Seda09 Kaderelanur bebegim burnuna dokunmama pek izin vermiyor temizlemeye kalkinca da ağlama krizine geçiyor 🥺
Kaderelanur Seda09 benimde öyleydi asla burnuna dokunmamıza izin vermezdi kriz geçirirdi ama eşimle zorla ellerinden tutarak yüzünü sabitleyerek açmaya çalıştık geçti öksürüğü
Merveeemeeliss Seda09 evet ben isze göstercm sizde evde yapcaksınız dedi ysptı o gede rahat yattı balgamı ağızdn atamadıkları için birikiyormuş 7 günr falan attı snra birde aç karna üzüm pekmezi veriyordum zor ile
Haffuse Imkaniniz varsa, doktorlar soguk hava buharini tavsiye ediyorlar… Buhar makinasi ilacsiz tedavi ozelligine sahip… Ama balın bu yonde bi yarari yok
gulshen Seda09 enjektörle serumu çekip burnunu temizliyorum ben birde buhar makinesi al mutlaka çok iyi geliyor.bal yerine pekmezli tereyağlı bi karışım vardı duydun mu o çok iyi geliyormuş öksürüğe herkes onu tavsiye ederdi