Emineeeeee Bebeğimin altını her açtığımda kızarık pişik gibi değil ama içim rahat etmiyor bezini değiştirmelimiyim yoksa bu durum normal mi ?
Gnslll Bizde de var ayni durum hic gecmiuor bende bez ve islak mendil degistrdim bilmiyorum neden oluyo bende bekleyim burda
Gnslll Emineeeeee valla 9 aylik bebegim hep prima kullandik suan sleepy natural beze gectik 1 haftadr kullaniyorum islak mendil de unibaby yenidogan kullaniyodum sleepy yenidogana gectik umarim fark olur
Emineeeeee Gnslll primadan memnun kalamadınız mı bende ona geçmeyi düşünüyorum eğer problem bezdeyse bu durum normal değilse 🤦🏻♀️
kulani benim bebeğimi bütün diğer bezler pişik yaptı. primanın normali bile. sadece prima premium care kullanınca pişik olmuyor.bide kakası sıvıysa o zamanda çok pişik olur
[silindi] Bebegini kac aylık? Belki ek hida da yedigi şeylerde pisik yapıyor olabilir. Ve bende baby&me bez kullanirken ayni sorunu yasadim primaya gecince sorun duzeldi, tabi arada yine kızardigi oluyor ama yedigi seylerden ise kaynakli olabiliyor bazen. Birde sudocrem cok iyi geliyor.