Acelya35 Selam arkadaşlar 3.evladımı 7 Ekim de aldım kucağıma Emziriyorum daha önce hiç böyle bir sorun yaşamadım ama bu sefer emzirmeme rağmen sağ memem şişiyor 3.günümüzde şişti banyo masaj sağma derken indirdim Ve bugün tekrar oldu Yani ilk bebeğim olsa anlayacağım ama Sizin ne gibi çözümleriniz oldu acaba Yardımcı olur musunuz ?
Yamacbey Acelya35 canım ilk başlarda şişmesi normal mutlaka iki göğsünüde emzir birisini fazla emzirme dakika tut
Thanim Acelya35 kac bebeginjiz olduguyla alakali bir durum degil gogsunuz tam bosalmadigi icin sisiyor :) sagim yapmaniz gerek dusta masaj ve sicak su torbasi
MerveOnay06 Acelya35 bendede oldu canım ama göğüs yanması ateş sıtma baş ağrısı hepsi birlikte yani hastaneye gittim sıcak su kompleks ve antibiyotik birde parol ilk gittiğimdede serum toparlamaya başladım darısı sana.olsun
Kiwi Benimde bir göğsüm nezaman stres yaşasam ertesi gün taş kesiliyor içine resmen taş koymuşlar gibi ele geliyor sertleşiyor ve çok ağrı sızı yapıyor oğlumun kira çekirdeği torbasını ısıtıp havluya sarıp göğsümde bekletiyorum masaj yapıyorum şansım varsa bir kaç saate düzeliyor yoksa muhakkak 2 gün ağrıyı çekiyorum bebeğim çok aç ken ilk o göğsümü veriyorumki güçlü çekim olsun diye birde aağım yapıyorum anca bu şekilde düzeliyor
Mlkycl Acelya35 aynısı bendede olmuştu benim ikisi birden mastit olmuştu. Lahana yaprağını haşlayıp koydum. Biraz beklettikten sonra makineyle sağdım sürekli sıcak suyla masaj yaptım geçti
hlyeylul Acelya35 dondurulmuş lahana yaprağı sarım göğsünüze.lahanayı yıkayıp güzelce derin dondurucuya atın göğsünüz şişince koyun çok faydası olduğunu göreceksiniz geçmiş olsun